El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El que representa el PP balear

e.p. | 28 Setembre, 2006 11:04

El PP balear representa un model social esgotat on l'amiguisme i el clientelisme són el seu plat fort.No creuen en el diàleg ni en el consens i la participació dels ciutadans és nul·la. No hi han polítiques de cohesió social, es prioritzen els bens privats sobre els públics, per el PP és més important l'interés particular que el general. El govern només inverteix en carreteres però quant inverteix en educació, sanitat i medi ambient? A aquestes illes fa falta un model territorial més sostenible, millorar el sector primari,atreure un turisme de qualitat,fomentar les noves tecnologies i moltes més coses que els que ens governen encara no s'han adonat.

L'estació soterrada

e.p. | 27 Setembre, 2006 10:36

La nova estació soterrada, que es va inagurar amb tanta de pressa,encara fa olor a petrolí o a fuel. Només baixas per l'escala que l'olor és insoportable i una vegada estàs dins encara és pitjor. Està vist que encara no s'ha fet res per solucionar aquest problema que perjudica als usuaris del tren i a les persones que fan feina a l'estació,clar és més important sortir a la foto i penjar-se medalles que solventar les deficiències.

La brutor de desprès dels "botellons" del cap de setmana

e.p. | 24 Setembre, 2006 17:02

És increible l'incivisme de la gent que fa botellón al Passeig Marítim , que una vegada han acabat no són capaços de llençar als fems els tassons i envasos de beguda que han fet servir i ho deixan tot allà, al terra. El paisatge que ofereix el nostre Passeig Maritim els dissabtes i diumenges a primera hora del mati és desolador, brutor per tots els costats i els operaris d'EMAYA que no donan a l'abast per llevar les restes del botellón.

La reconstrucció del Pont del Tren

e.p. | 19 Setembre, 2006 11:16

Pareix que ja han començat les obres per reconstruir el Pont del Tren,segur que no faran tanta via com la que varen fer per destruir-lo. Segur que moltisims de ciutadans ens demanan per què el varen destruir i és que no té lógica ni cap ni peus destruir un monument que era un simbol de Ciutat per tornar-lo a fer de bell nou ,això només passa aqui. Està vist que la Conselleria de Obres públiques i l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma no estima el nostre patrimoni ni la nostra cultura.

La targeta verda

e.p. | 13 Setembre, 2006 09:41

L'invent de la targeta verda ha estat tot un fracas. Desprès d'anunciar-la com la gran solució per preservar el medi ambient, s'han adonat de què ningú la comprava i per això l'han regalat als socis del Mallorca i ara fan tanta publicitat als diaris. Les eleccions estan molt a prop i han de fer creure a la gent que tot el que han fet ha estat un èxit i que s'han destinat molts de doblers a la conservació de la natura.

A Eivissa les autopistes són tan prioritaries que obligan a traslladar un col·legi poc abans de començar el curs

e.p. | 08 Setembre, 2006 20:55

Està vist que al Consell Insular d'Eivissa l'interesa molt acabar la barbariè de les autopistes abans de les eleccions i per això han decidit canviar temporalment una escola just abans de que comenci el curs. Aqui teniu la noticia sencera http://www.diariodeibiza.es/secciones/noticia.jsp?pIdNoticia=126532&pIdSeccion=2 Realment és vergonyos tot el que està fent el PP en aquesta illa.

L'escultura de la Porta Pintada

e.p. | 06 Setembre, 2006 20:11

Supos que tothom ja haura vist l'escultura que hi ha a la Porta Pintada, al costat de la Plaça d'Espanya.ç No entenc el per què l'han posat allà, just davant d'una botiga,una escultura serveix per embellir una ciutat no per molestar als vianants i als botiguers, sense dubte que hi han moltisims de llocs on posar-la per què aquesta obra pugui lluir. Un altre apunt és que no han posat un cartellet amb el nom de l'artista ni el nom de l'obra,crec que l'Ajuntament ho hauria de posar apart de cercar-li un altre lloc més apropiat.

Turisme de qualitat

e.p. | 06 Setembre, 2006 19:55

No fa molt el Govern Balear va dir que la ocupació hotelera a Mallorca i a les Pitiüses era tot un éxit. De veritat és un éxit tenir un turisme de baixa qualitay que només cerca sol i platja i altres tipus de diversions ( especialment a Eivissa)? El turisme és el motor de la economía balear i per tant s'han de cercar formes per atreure cap a les nostres illes un altre tipus de tusrisme,s'hauria de potenciar el turisme familiar i cultural que ademés de rentar la cara a les Balears donaria més ingresos que els turistes actuals.

Palma la ciutat de les eternes obres.

e.p. | 05 Setembre, 2006 20:38

Com sempre Palma a l'estiu es troba tota amb obres,es veu que l'ajuntament aprofita els mesos estivals per donar així una millor imatge de Ciutat als turistes. Apart de l'Avinguda d'Antoni Maura i del carrer Balmes tenim també amb obres Ausias March i el camí de Jesús. No seria més fàcil per a tots acabar primer les obres començades en lloc de fer unes altres? No seria més fàcil esperar a l'hivern que no hi ha tant de trànsit dins Ciutat?
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb