El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

L'escultura de la Porta Pintada

e.p. | 06 Setembre, 2006 20:11

Supos que tothom ja haura vist l'escultura que hi ha a la Porta Pintada, al costat de la Plaça d'Espanya.ç No entenc el per què l'han posat allà, just davant d'una botiga,una escultura serveix per embellir una ciutat no per molestar als vianants i als botiguers, sense dubte que hi han moltisims de llocs on posar-la per què aquesta obra pugui lluir. Un altre apunt és que no han posat un cartellet amb el nom de l'artista ni el nom de l'obra,crec que l'Ajuntament ho hauria de posar apart de cercar-li un altre lloc més apropiat.

Turisme de qualitat

e.p. | 06 Setembre, 2006 19:55

No fa molt el Govern Balear va dir que la ocupació hotelera a Mallorca i a les Pitiüses era tot un éxit. De veritat és un éxit tenir un turisme de baixa qualitay que només cerca sol i platja i altres tipus de diversions ( especialment a Eivissa)? El turisme és el motor de la economía balear i per tant s'han de cercar formes per atreure cap a les nostres illes un altre tipus de tusrisme,s'hauria de potenciar el turisme familiar i cultural que ademés de rentar la cara a les Balears donaria més ingresos que els turistes actuals.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb