El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El que representa el PP balear

e.p. | 28 Setembre, 2006 11:04

El PP balear representa un model social esgotat on l'amiguisme i el clientelisme són el seu plat fort.No creuen en el diàleg ni en el consens i la participació dels ciutadans és nul·la. No hi han polítiques de cohesió social, es prioritzen els bens privats sobre els públics, per el PP és més important l'interés particular que el general. El govern només inverteix en carreteres però quant inverteix en educació, sanitat i medi ambient? A aquestes illes fa falta un model territorial més sostenible, millorar el sector primari,atreure un turisme de qualitat,fomentar les noves tecnologies i moltes més coses que els que ens governen encara no s'han adonat.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb