El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Més sobre l'estació soterrada

e.p. | 26 Octubre, 2006 11:43

Està vist que els problemes de l'estació soterrada no tenen remei i ademés s'agravan, ara els ciutadans que han d'esperar dins del tren ho han de fer a les fosques i sense ventilació. És increible la "chapuza" que han fet, no hi ha qui aguanti la pudor, que ademés s'ha de perjudicar encara més als usuaris d'aquest mitja de transport. Segur que en maig del proper any ja hi serà tot arreglat i ens la vendran com la vuitena meravella. Segur que el senyor Matas dirà que el millor que han fet.

Més postaletes de Cort

e.p. | 22 Octubre, 2006 15:08

L'Ajuntament de Palma ja ha començat la seva particular campanya electoral enviant postals amb tot el volen fer d'aqui a maig. Està vist que el que no han fet en quatre anys el volen fer en uns mesos. Valdria més que enviasin postals amb el que han fet ( malestar a la barriada de Jacint Verdaguer, destrucció del Pont del Tren, La Real, la reforma de Corea que no arriba) segur que daria lloc a una completa col·lecció de postals.

El dvd i la manca d'ètica de CIU

e.p. | 18 Octubre, 2006 08:49

CIU ha demostrat tenir molt poca d'ètica al fer un dvd on es critica clarament als partits que varen constituir el tripartit. Aquest fet és censurable i la gent s'ho hauria de pensar bé abans de donar-lis el seu vot, per què aquesta no és la forma correcta de fer campanya electoral ni de fer política. Les elecions es guanyen al carrer amb la gent i fent feina, no regalant dvd's per criticar a altres partits.

El govern discrimina la nostra llengua

e.p. | 15 Octubre, 2006 19:36

A les nostres Illes la llengua catalana està experimentant un clar retroces, no hi ha més que veure la televisió autonòmica IB3 . A IB3 podem trobar incorreccions lingüistiques que no es pot permetre un ens públic i també hi podem trobar que la nostra llengua pròpia s'utilitza per fer riure. Aquesta no és la postura que hauria de adoptar una televisió autonòmica financiada pel Govern Balear, s'hauria de potenciar molt més la nostra cultura i la nostra cultura que forman part del nostre patrimoni històric i cultural.

L' importància de reciclar

e.p. | 06 Octubre, 2006 09:07

El reciclatje és molt important si volem conservar el medi ambient per a futures generacions. Cada dia hi ha més gent concienciada en aquest tema, que separa els fems per depositar-los al contenidor que pertoca, però encara hi ha molt a fer,concienciar als més petits de l'importància que té un gest tan simple com depositar un paper al contenidor blau, i també als més grans que encara no estan abasats en el reciclatje. A dia de avui qui no recicla és per desconeixement o per què no vol per què per tot hi trobam contenidors de tots els colors. La gent hauria de prendre més concienciació sobre aquest fet vital per a preservar el medi ambient i la tala d'arbres.

A les Balears encara hi trobam monuments franquistes.

e.p. | 04 Octubre, 2006 09:02

És increible que en ple segle XXI encara hi hagin simbols i monuments feixistes i franquistes a les nostres illes. A Palma hi trobam la creu dels caiguts devora La Seu i el monolit de Sa Feixina a m´´es de la plaça del Cabdil i a Santa Gertrudis de Fruitera a Eivissa trobam una plaça dedicada a en Primo de Rivera. Aquests simbols haurian de desapareixer per què apart de no aportar res de bo fan que els més joves tenguin una visió distorsionada de la història ja que poden creure que si un senyor té un carrer al seu nom és per què va ser un heroi o va fer cualque cosa important per la societat, però que un dictador que va fer assassinar molta de gent tengui monuments i carrers és inconcebible.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb