El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

L' importància de reciclar

e.p. | 06 Octubre, 2006 09:07

El reciclatje és molt important si volem conservar el medi ambient per a futures generacions. Cada dia hi ha més gent concienciada en aquest tema, que separa els fems per depositar-los al contenidor que pertoca, però encara hi ha molt a fer,concienciar als més petits de l'importància que té un gest tan simple com depositar un paper al contenidor blau, i també als més grans que encara no estan abasats en el reciclatje. A dia de avui qui no recicla és per desconeixement o per què no vol per què per tot hi trobam contenidors de tots els colors. La gent hauria de prendre més concienciació sobre aquest fet vital per a preservar el medi ambient i la tala d'arbres.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb