El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El cas Andratx o la corrupció al poder

e.p. | 30 Novembre, 2006 11:52

El cas Andratx està tingent molt de ressó mediàtic, ja era ben hora cque els corruptes donin comptes a la justicia. Ademés segur que Mallorca és molt pitjor que Marbella i que sortiran més i més impliclats. El que no puc entendre és el per què no han expulsat a en Massot ddel partit i per què na Cabrer no ha presentat la seva dimissió, si un alt càrrec de la seva conselleria està implicat a una trama de corrupció urbanistíca, el que hauria de fer`per dignitat és dimitir. Si la justicia continua investigant segur que trobarà més ajuntaments on la corrupció és a l'ordre del dia,esper que es faci una bona neteja i que els ajuntaments i els batles es dediquin a allò que és la seva tasca principal se-rvir al ciutada. El que és fortisim és que apart de tot aquest escandol que envolta al PP, surti en Zaplana diguent que el seu partit té molta més transparència i netetat que el PSOE, que curiós, qui més ha de callar és qui xerra, el dia que esclatins tots els desastres que han fet i fan a Madrid i a la Comunitat Valenciana on curiosament governen i fan i destan al seu gust serà molt gros,tiempo al tiempo, que la justicia ho investiga tot i sortiran molts de alts càrrecs del PP corruptes.

El PP ha perdut el nord i els papers

e.p. | 24 Novembre, 2006 10:10

El PP encara no ha superat la derrota de les eleccions de 2004. Ha perdut el nord a l'hora de fer oposició, si es pot dir oposició a allò que fan, ja que es limitan a dir no sistemàticament a totes les propostes del Govern sense escoltar-les. En Rajoy a les seves compareixences pareix que llegeix l'Apocalipsi ja que segons ell tot són desastres, pareix que ha d'arribar la fi del món ( o la fi d' Espanya ja que segons ell ja hauria d'estar desmembrada), ademés no vol la pau i només posa trabes al proces de pau. Han perdut els papels amb el video que han fet sobre l'inseguretat ciutadana,l'han fet de l'època de n'Aznar ,l'han fet de fa deu anys, quines maneres de perdre el temps tenen al carrer Gènova de Madrid.

Quatre anys de disbarats i "chapuzas" varies

e.p. | 15 Novembre, 2006 09:26

Aquesta legislatura del PP tant a nivell local com a nivell autonómic es pot resumir en dues paraules Disbarats i Chapuzas. El poc que han fet o ha estat un disbarat ( pont del tren , autovies a Eivissa) o una chapuza ( esatació soterrada obres que cauen com el pont de Montuïri). Ja sabem que en quatre anys no es poden fer miracles, però fer qualque cosa ben feta no és tan dificil i gastar els nostres doblers en coses necesaries tampoc,però es veu que és més important gastar-lo en prostibuls a Moscu i en fer obres per enriquir als especuladors.

L'ajuntament i la revisió obligatoria dels edificis antics

e.p. | 05 Novembre, 2006 10:39

La gent que hi viu a edificis de més de cent anys ha de passar una revisió obligatoria,els afectats rebren una carta de l'Ajuntament de Palma que els informa de la revisió obligatoria que han de fer abans d'acabar l'any. Dies desprès aquesta gent torna a rebre una carta d'una empresa privada que els pot fer la revisió a preus "módics" . Com pot saber una empresa peninsulat quins edificis tenen més de cent anys? Com és possible que si visitas la seva páginaweb els preus siguin molt més baratos que els que posan a la carta? Com és possible posar aquests preus tan elevats quan la major part dels propietaris són gent gran pensionista que no els poden pagar de cap de les maneres?
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb