El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Quatre anys de disbarats i "chapuzas" varies

e.p. | 15 Novembre, 2006 09:26

Aquesta legislatura del PP tant a nivell local com a nivell autonómic es pot resumir en dues paraules Disbarats i Chapuzas. El poc que han fet o ha estat un disbarat ( pont del tren , autovies a Eivissa) o una chapuza ( esatació soterrada obres que cauen com el pont de Montuïri). Ja sabem que en quatre anys no es poden fer miracles, però fer qualque cosa ben feta no és tan dificil i gastar els nostres doblers en coses necesaries tampoc,però es veu que és més important gastar-lo en prostibuls a Moscu i en fer obres per enriquir als especuladors.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb