El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El PP ha perdut el nord i els papers

e.p. | 24 Novembre, 2006 10:10

El PP encara no ha superat la derrota de les eleccions de 2004. Ha perdut el nord a l'hora de fer oposició, si es pot dir oposició a allò que fan, ja que es limitan a dir no sistemàticament a totes les propostes del Govern sense escoltar-les. En Rajoy a les seves compareixences pareix que llegeix l'Apocalipsi ja que segons ell tot són desastres, pareix que ha d'arribar la fi del món ( o la fi d' Espanya ja que segons ell ja hauria d'estar desmembrada), ademés no vol la pau i només posa trabes al proces de pau. Han perdut els papels amb el video que han fet sobre l'inseguretat ciutadana,l'han fet de l'època de n'Aznar ,l'han fet de fa deu anys, quines maneres de perdre el temps tenen al carrer Gènova de Madrid.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb