El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

La manifestació del PP

e.p. | 24 Desembre, 2006 16:14

SSense cap dubte les coses van molt malament dins el PPP balear,ahir varen organitzar una manifestació contra la persecució política. Quina persecució? Si fer complir la llei és una persecució, idò que hi hagin més "persecucions" Es veu que estan tan afectats per la corrupció d'Andratx que ara els ha pegat per montar pel·licules, per què lo de ahir va ser una bona pel·licula, resulta que en el seu partit hi ha corruptes i encobridors de corruptes i un llarg ect, però no la culpa segons ells és per variar del PSOE, és que fan riure, és veu que estan tan desesperats que fan beneitades d'aquest tipus, valdria més que es dedicasin a fer coses més profitoses com neteja dins ca seva ,enlloc de fer el que fan. Per cert la llei és igual per a tothom,ho dic per què pareix que en Rodriguez no ho sap això ja que creu que és diferents als demés ciutadans d'a peu, no sabem si poer ser del PP o per ser conseller.

En Rodriguez creu que la gent és beneita

e.p. | 21 Desembre, 2006 10:23

En Rodriguez deu pensar que els ciutadans som beneits i que ens creim al`lò que ens diuen. El que hauria de fer en lloc de dir beneitades del tipus de què la justicia no persegueix a tots per igual i altres perles com ficar-se amb la fiscalia, és dimitir, no sols per vergonya d'encobrir a un corrupte si no també per questions ètiques, ja que està més que demostrat la seva implicació i ha quedat ben patent que es trobaba al tant de tots els moviments del seu amic Hidalgo. ç El més greu de tot és que el seu partit no fa res per que dimiteixi, això en qualsevol partit democràtic ja hauria succeit, però està clar que el PP és diferent i no sap per on sortir ( si és que pot sortir bé ) d'aquest cas de corrupció urbanística que implica a alts càrrecs del PP.

A Palma hi han barriades de 1ª i de 2ª

e.p. | 16 Desembre, 2006 12:37

A Palma hi trobam diferencies d'una barriada a l'altre i encara més si les comparam amb el centre. El centre sempre està nèt, mentres que a segons quines barriades la neteja és una asignatura pendent,on el mal estat del mobiliari públic és més que patent i on l'Ajuntament no fa absolutyament res. És evident que el centre ha de estar bé per què es visitat pels turistes però també s'ha de tenir ebn compte que a la resta de barris i viuen persones que tenen els mateixos drets de disfrutar d'uns carrers nets.

El pont des tren, qualsevol parescut amb l'original és pura coincidència

e.p. | 07 Desembre, 2006 09:26

El pont des tren que estan fent no té res a veure amb l'original. És indignant que facin un pont tant diferent del d'en Bennasar. Aquest és molt baix, si vos hi fixau amb l'arc que suposadament hauria de passar el tren, és tan baix que un tren no hi passa per davall. Jo hi pas cada i per molt que ho mir no trob cap parescut amb l'original , és que no té res a veure, jo crec que no deuen seguir el projecte de l'anterior i s'han inventat aquest. No entenc el per què no es poden fer les coses ben fetes, si costa el mateix fer-lo bé que malament.

La Llei de Depedència, un gran avanç cap a una societat millor

e.p. | 06 Desembre, 2006 12:51

Sense dubte avançam cap a una societat més justa i solidaria amb els menys afavorits, la llei de dependència supondrà una gran ajuda per a les persones més necesitades que no es poden valer per elles mateixes. El govern socialista està fent una gran tasca per millorar la qualitat de vida dels menys afavorits,en aquests dos anys de govern de en Zapatero, s'ha fet en politiques socials que en vuit anys de n'Aznar.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb