El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El PSOE tornaria a guanyar.

e.p. | 26 Gener, 2007 11:26

Segons vaig llegir a un diari una enquesta demostra que el PSOE tornaria a guanyar les eleccions generals, mentres que el PP perdria bastants punts respecte al 2004. Això demostra que la gent està contenta amb la gestió que està fent el govern d'en José Luís Rodriguez Zapatero,per què està fent feina de veritat per millorar aquest país i la qualitat de vida dels ciutadans. Un altre apunt és el fet que els ciutadans valorin positivament l'intent de acabar amb el terrorime mitjançant el diàleg.

palmacapital .com

e.p. | 22 Gener, 2007 11:34

Ha sortit una nueva pàgina web www. palmacapital.com on podreu conèixer les activitats on participarà n'Aina Calvo, candidata socialista a la batlia de Palma. Apart de l'agenda de la candidata podeu trobar un bloc on poden participar tots els ciutadans i també podran conèixer de primera mà el programa electoral del PSOE i les propostes per millor Ciutat. Des de aqui us la recoman a tots.

En Rajoy està fent el ridicul i no s'entera.

e.p. | 16 Gener, 2007 21:44

Avui han sortit per televisió les darredes declaracions d'en Rajoy referents a la compareixença del president del govern d'ahir horabaixa. Quan a dit que per èsser president fa falta qualque cosa més que ser major d'edat i espanyol m'he quedat...Què vol dir? Deu pensar que en Zapatero no està capacitat per tenir el càrrec que té, idò està ben equivocat el que no està capacitat és ell amb les beneitades que diu i a més no té sentit comú, per què si ho tinguès no faria el ridicul com fa, criticant sistematicament al govern. Perquè no vol unir-se al govern respecte al tema de la política antiterrorista? per què vol tirnar a un pacte antiterrorista de l'anterior legislatura que no va servir per gaire cosa? Si de veritat el seu partit creu tenir la solució per acabar amb el terrorisme per què no ho explica al Congrès per què es pugui posar en practica, o és que realment no l'interesa acabar amb ETA. Una altra questió per què el PP no va sortir al carrer el dissabte a Madrid? i per què no va aparèixer l'Associassió de Victimes del Terrorisme? tal vegada per què el PP els hi va dir que no hi anasin, ja que es troban manipulats per el PP. En fi en Rajoy el millor que pot fer és deixar de ficar-se aamb el PSOE i fer oposició constructiva, que deixi fer al govern la seva tasca, que la està fent molt bé,complint el programa electoral i fent una Espanya millor.

Cap a on anam?

e.p. | 12 Gener, 2007 21:34

Cap a on anam? Aquesta pregunta és la que es deu fer moltisima de gent quan veu els desastres que es fan a la nostra comunitat autónoma. Operació Voramar, alts càrrecs del govern implicats en casos de corrupció urbanística, un conseller que surt per la tangente i despotrica contra la justicia, autovies que es fan per nassos no per necessitat,doblers públics que serveixen per pagar prostibuls moscovites, vots comprats a Son Banya, un hospital que abans de fer les proves per accedir a fer feina ja té quasi totes les places donares per què són amics del batle d'Inca, un govern que crea una televisió per fer partidisme, i així moltisimes coses més. En resum que vivim una situació caotica de corruptela i enxufisme i altres coses pitjos gràcies al govern del PP.

AFA

e.p. | 01 Gener, 2007 12:53

El PP ha creat una associació per fer -li la feina bruta.és diu AFA. Aquesta "associació" de la familía ( pepera per descomptat) ha rebut una quantitat de 500.000 euros en uns dos anys. Quantes associacions han rebut aquesta quantitat de doblers? segur que cap ni una, i és que AFA es troba tan vinculada al PP que encara són més reaccionaris que ells, defensan tots els actes del govern Matas fins el radicalisme més sectari. El més trist de tot és que es financia amb doblers públics, o sigui que tots col·laboram a què aquest associació sigui més i més rica mentres que altres associacions apolitiques no rebem quasi res, és vergonyos.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb