El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Cap a on anam?

e.p. | 12 Gener, 2007 21:34

Cap a on anam? Aquesta pregunta és la que es deu fer moltisima de gent quan veu els desastres que es fan a la nostra comunitat autónoma. Operació Voramar, alts càrrecs del govern implicats en casos de corrupció urbanística, un conseller que surt per la tangente i despotrica contra la justicia, autovies que es fan per nassos no per necessitat,doblers públics que serveixen per pagar prostibuls moscovites, vots comprats a Son Banya, un hospital que abans de fer les proves per accedir a fer feina ja té quasi totes les places donares per què són amics del batle d'Inca, un govern que crea una televisió per fer partidisme, i així moltisimes coses més. En resum que vivim una situació caotica de corruptela i enxufisme i altres coses pitjos gràcies al govern del PP.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb