El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Les portetes del Pont del Tren.

e.p. | 23 Febrer, 2007 21:42

És indignant veure el desastre que han fet al Pont del Tren, no té res a veure amb l'original i ademés per rematar l'han posat unes portes just davall. Ara si que queda "cuco" el pont, és antiestètic,si volen posar portes al parc que les posin, però en un altre lloc que quedi millor no allà, per què queda horrible.

Aina Calvo, la batlessa que Ciutat necessita.

e.p. | 16 Febrer, 2007 22:48

Avui n'Aina Calvo, candidata a la batlia de Palma pel PSOE, ha donat una conferència explicant en que consisteix el seu programa electoral, i en definitiva aquest programa és la solució per els problemes de Ciutat, és el que Palma necessita per convertir-se en una ciutat millor i més humana. Més zones verdes amb un parc de les estacions, una ciutat oberta a la mar i amb un turisme de qualitat, una ciutat sense barreres arquitectoniques ja que avui deu ser molt difícil per als minusvàlids passetjar per Palma. Més habitatges de protecció oficial per joves, gent grant i families monoparentals i nombroses, rehabilitació integral dels edificis antics, millora de tots els barris palmesans,transport públic de qualitat amb una xarxa més amplia, més carrils bici i per descomptat més seguretat,en definitiva una ciutat per viure i gaudir d'ella, una ciutat per sentir-se orgullos de viure-hi.

El govern de n'Aznar va enviar policies a Guantánamo

e.p. | 16 Febrer, 2007 22:40

Està ben clar que n'Aznar va ser el més fidel servidor de l'amo Bush. Apart de recolçar una guerra il·legal com la d'Irak i enviar tropes espanyoles, va tenir nassos de enviar policies espanyols a la presó de Guantánamo. I encara tenen el valor de dir que només era per veure si hi havia qualque espanyol allà,si només era per això per que ho han ocultat fins ara?

L'edifici de GESA

e.p. | 14 Febrer, 2007 19:00

Està molt bé que s'hagi declarat l'edifici de GESA com bé catalogat, ja que en el seu lloc l'Ajuntament volia fer pisos de luxe,no de protecció oficial destinats a joves o a families si no de luxe destinats a uns quants privilegiats ( segur que del PP). Aquest edifici ja forma part de la badia de Palma i quan es va construir va ser una novetat i va causar sensació i esbucar-lo seria un greu error. De totes formes l'Ajuntament ja s'ha pronunciat al respecte i a dit que si la majoria absoluta del Consell esta a favor faran els pisos de luxe pels seus amiguets.

La Palma que no volem.

e.p. | 09 Febrer, 2007 10:55

La Palma que els ciutadans no volem és la que tenim ara, on és més important fer inaguracions que millorar la qualitat de vida d'un barri. Hi han barris on els veinats s'han queixat reitarament a l'ajuntament sobre l'inseguritat, la venda de drogues o sobre mancances importants al barri i l'ajuntament que ha fet, res, tot segueix igual. Inagurar parcs està molt bé per què és necessari però també ho és ( encara més) millorar els barris,donar solucions als problemes dels ciutadans. Els problemes no s'arreglan posant un autocar el dia de les eleccions i donar a la gent de Son Banya un sobre tancat amb la papereta del PP dins, els problemes s'arreglan cercant solucions al tema de les drogues i no fer el que fan que impideixen que la gent que hi viu a Son Banya no tengui el dret de decidir a qui vol votar,no tengui la llibertat de triar al seus governants, és que és molt fort això. És molt més important servir als ciutadans i millorar les infraestructures urbanes dels barris que fer un palau de congressos i una falca verda, però clar el palau deu donar més ingressos i més doblers als " clients" del PP.

Nous temps.

e.p. | 04 Febrer, 2007 17:14

Nous temps és el que necessitam a les nostres illes, temps de canvi i de progrès que només pot duur un govern d'esquerres com el PSIB-PSOE. El govern del PP ens ha conduit a una situació retrograda de conservadurisme extrem, enxufisme i clientelisme i corrupció la gent està cansada d'aguantar i veure el mal ús que es fa amb els seus imposts, per això és ben necssari canviar i tornar a tenir un president que es poreocupi per la gent,per la qualitat de vida dels ciutadans,per les nostres illes Votant al PSIB-PSOE aseguram una societat millor més justa i equitativa, on per damunt de tot estan les persones no els "amiguets constructors" del senyor Matas.

Poc èxit dels 5 minuts sense llum.

e.p. | 02 Febrer, 2007 10:01

Lamentablement els 5 minuts sense llum d'ahir vespre contra el canvi climatic han estat un fracàs,cases amb llum i la televisió en marxa, botigues amb llums. Eenc que si a un comerçhi ha gent no es pot fer però si no hi ha ningú que costa apagar els llums només 5 minuts. Crec que la gent hauria de tenir més consciència amb aquetes questions ja que desgraciadament el canvi climatic és ja una realitat, i si entre tots no feim qualque cosa les conseqüencies poden ser nefastes. La natura i el medi ambient són un tresor que pertany a tothom per això hem de fer tot el possible per què les futures generacions puguin disfutar d'ells.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb