El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Poc èxit dels 5 minuts sense llum.

e.p. | 02 Febrer, 2007 10:01

Lamentablement els 5 minuts sense llum d'ahir vespre contra el canvi climatic han estat un fracàs,cases amb llum i la televisió en marxa, botigues amb llums. Eenc que si a un comerçhi ha gent no es pot fer però si no hi ha ningú que costa apagar els llums només 5 minuts. Crec que la gent hauria de tenir més consciència amb aquetes questions ja que desgraciadament el canvi climatic és ja una realitat, i si entre tots no feim qualque cosa les conseqüencies poden ser nefastes. La natura i el medi ambient són un tresor que pertany a tothom per això hem de fer tot el possible per què les futures generacions puguin disfutar d'ells.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb