El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

La Palma que no volem.

e.p. | 09 Febrer, 2007 10:55

La Palma que els ciutadans no volem és la que tenim ara, on és més important fer inaguracions que millorar la qualitat de vida d'un barri. Hi han barris on els veinats s'han queixat reitarament a l'ajuntament sobre l'inseguritat, la venda de drogues o sobre mancances importants al barri i l'ajuntament que ha fet, res, tot segueix igual. Inagurar parcs està molt bé per què és necessari però també ho és ( encara més) millorar els barris,donar solucions als problemes dels ciutadans. Els problemes no s'arreglan posant un autocar el dia de les eleccions i donar a la gent de Son Banya un sobre tancat amb la papereta del PP dins, els problemes s'arreglan cercant solucions al tema de les drogues i no fer el que fan que impideixen que la gent que hi viu a Son Banya no tengui el dret de decidir a qui vol votar,no tengui la llibertat de triar al seus governants, és que és molt fort això. És molt més important servir als ciutadans i millorar les infraestructures urbanes dels barris que fer un palau de congressos i una falca verda, però clar el palau deu donar més ingressos i més doblers als " clients" del PP.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb