El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

L'edifici de GESA

e.p. | 14 Febrer, 2007 19:00

Està molt bé que s'hagi declarat l'edifici de GESA com bé catalogat, ja que en el seu lloc l'Ajuntament volia fer pisos de luxe,no de protecció oficial destinats a joves o a families si no de luxe destinats a uns quants privilegiats ( segur que del PP). Aquest edifici ja forma part de la badia de Palma i quan es va construir va ser una novetat i va causar sensació i esbucar-lo seria un greu error. De totes formes l'Ajuntament ja s'ha pronunciat al respecte i a dit que si la majoria absoluta del Consell esta a favor faran els pisos de luxe pels seus amiguets.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb