El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Aina Calvo, la batlessa que Ciutat necessita.

e.p. | 16 Febrer, 2007 22:48

Avui n'Aina Calvo, candidata a la batlia de Palma pel PSOE, ha donat una conferència explicant en que consisteix el seu programa electoral, i en definitiva aquest programa és la solució per els problemes de Ciutat, és el que Palma necessita per convertir-se en una ciutat millor i més humana. Més zones verdes amb un parc de les estacions, una ciutat oberta a la mar i amb un turisme de qualitat, una ciutat sense barreres arquitectoniques ja que avui deu ser molt difícil per als minusvàlids passetjar per Palma. Més habitatges de protecció oficial per joves, gent grant i families monoparentals i nombroses, rehabilitació integral dels edificis antics, millora de tots els barris palmesans,transport públic de qualitat amb una xarxa més amplia, més carrils bici i per descomptat més seguretat,en definitiva una ciutat per viure i gaudir d'ella, una ciutat per sentir-se orgullos de viure-hi.

El govern de n'Aznar va enviar policies a Guantánamo

e.p. | 16 Febrer, 2007 22:40

Està ben clar que n'Aznar va ser el més fidel servidor de l'amo Bush. Apart de recolçar una guerra il·legal com la d'Irak i enviar tropes espanyoles, va tenir nassos de enviar policies espanyols a la presó de Guantánamo. I encara tenen el valor de dir que només era per veure si hi havia qualque espanyol allà,si només era per això per que ho han ocultat fins ara?
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb