El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Dia 27 de maig, el dia del canvi.

e.p. | 29 Març, 2007 18:22

El dia 27 de maig tens una cita molt impotant amb les urnes, aquest dia ens jugam el nostre futur , que gràcies al senyor Matas ja el tenim bastant hipotecat. Aquest dia és el dia de dir prou a la corrupció, prou a les carretres innecesaries, prou al benefici d'uns pocs a costa dels demés. Hem de fer com varem fer el 14 de març de 2004 dir prou al PP i apostar per un govern socialista a tots els ajuntaments, al Consell i al Govern Balear. Si estimam aquestes illes no podem permetre que continuin com fins ara cada dia amb més ciment i asfalt, amb menys patrimoni històric , amb un turisme de baixa qualitat , on no es fa res per conservar al nostra cultura llevat de fer una televisió amb fins partidistes, no és això el que volem, volem uns governants responsables que es preocupin per la gent i per la societat, no que només vulgin sortir a totes les fotos. Per això el 27 de maig és el dia del canvi, que canvi que tots volem i desitjam per què sense dubte venen nous temps.

Més mentires sobre Irak.

e.p. | 21 Març, 2007 19:56

Avui al diari n'Estaràs ha reconegut que el seu partit es va equivocar respecte a la guerra d'Irak, però ademés ha dit que els soldats espanyols anaven de missió humanitaria. Per favor , qui es pot creure això,anavan de recolçament logistic de l'exercit nordamericà segons paraules textuals de n'Aznar. com hi han eleccions tenen que invertar-se mentires per fer quedar una mica bé al PP, per què ja està bastant deteriorat amb aquest temes i molts més altres com la corrupció, terrorisme i amb en Rajoy. nN'Aznar va fer tot el que seu amiguet ianqui el va dir, li va dir que hi havian armas de destrucció massiva i ell li va creure, li va dir que enviàs tropes a Irak i el va fer. El que no poden dir ara es que només era una missió humanitaria,vaja una missió més humanitaria que ha costat milers i milers de morts, i les armes de desrtrucció massiva que ni han aparescut, però que va ser l'excusa d' en Bush per aniquilar Irak.

L'anunci televisiu del Govern.

e.p. | 12 Març, 2007 11:04

A l'anunci de televisió del Govern Balear li manquen moltisimes més coses que han fet i que no han dit, com : -Ara tenim a la Comunitat un deute històric. -Ara tenim a Inca un hospital on quasi tota la gent que hi fa feina ha entrat per enxufe. -Ara gastam el doblers dels ciutadans a prostibuls moscovites. -Ara tenim una televisió partidista. -Ara a Eivissa tenen unes autopistes desproporcionades i innecesaries. -Ara tenim més corrupció als ajuntaments. Aquesta és una realitat del Govern que no podem veure als anuncis però que els ciutadans haurian de conèixer.

El PP té alzheimer

e.p. | 03 Març, 2007 22:06

És incerible tot el circo que està montat el PP amb el cas d'en De Juana, creuen que és decisió del govern que hagi de complir menys comdemna, enlloc de creure que estat una decisió dels jutges. És ben cert que aquest etarra és un assassi, però si els jutges troben que ha estar a ca seva i que s'ha de reduir la comdemna,s'ha de respetar aquesta decisió i deixar d'acusar al govern, potser el PP no sap que el poder Judicial només està sotmés a la Constitució i a la seva pròpia llei i que no es troba sotmés al Govern. El que encara és més fort que no s'enrecordin quan n'Aznar va deixar al carrer a tres etarres assasins amb 23, 21 i 19 crimens cadascú , i que va deixar en llibertat condicional a 21, es veu que ara tenen alzaimer i ja no s'enrecordan de res de tot això,abans en Rajoy no va convocar cap manifestació i no va despotricar contra el president del Govern. El que haurian de fer en Rajoy, n'Acebes i els demès es anar al metge i mirar un tractament contra l'alzheimer abans de que sigui massa tard.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb