El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El PP té alzheimer

e.p. | 03 Març, 2007 22:06

És incerible tot el circo que està montat el PP amb el cas d'en De Juana, creuen que és decisió del govern que hagi de complir menys comdemna, enlloc de creure que estat una decisió dels jutges. És ben cert que aquest etarra és un assassi, però si els jutges troben que ha estar a ca seva i que s'ha de reduir la comdemna,s'ha de respetar aquesta decisió i deixar d'acusar al govern, potser el PP no sap que el poder Judicial només està sotmés a la Constitució i a la seva pròpia llei i que no es troba sotmés al Govern. El que encara és més fort que no s'enrecordin quan n'Aznar va deixar al carrer a tres etarres assasins amb 23, 21 i 19 crimens cadascú , i que va deixar en llibertat condicional a 21, es veu que ara tenen alzaimer i ja no s'enrecordan de res de tot això,abans en Rajoy no va convocar cap manifestació i no va despotricar contra el president del Govern. El que haurian de fer en Rajoy, n'Acebes i els demès es anar al metge i mirar un tractament contra l'alzheimer abans de que sigui massa tard.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb