El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

L'anunci televisiu del Govern.

e.p. | 12 Març, 2007 11:04

A l'anunci de televisió del Govern Balear li manquen moltisimes més coses que han fet i que no han dit, com : -Ara tenim a la Comunitat un deute històric. -Ara tenim a Inca un hospital on quasi tota la gent que hi fa feina ha entrat per enxufe. -Ara gastam el doblers dels ciutadans a prostibuls moscovites. -Ara tenim una televisió partidista. -Ara a Eivissa tenen unes autopistes desproporcionades i innecesaries. -Ara tenim més corrupció als ajuntaments. Aquesta és una realitat del Govern que no podem veure als anuncis però que els ciutadans haurian de conèixer.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb