El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Més mentires sobre Irak.

e.p. | 21 Març, 2007 19:56

Avui al diari n'Estaràs ha reconegut que el seu partit es va equivocar respecte a la guerra d'Irak, però ademés ha dit que els soldats espanyols anaven de missió humanitaria. Per favor , qui es pot creure això,anavan de recolçament logistic de l'exercit nordamericà segons paraules textuals de n'Aznar. com hi han eleccions tenen que invertar-se mentires per fer quedar una mica bé al PP, per què ja està bastant deteriorat amb aquest temes i molts més altres com la corrupció, terrorisme i amb en Rajoy. nN'Aznar va fer tot el que seu amiguet ianqui el va dir, li va dir que hi havian armas de destrucció massiva i ell li va creure, li va dir que enviàs tropes a Irak i el va fer. El que no poden dir ara es que només era una missió humanitaria,vaja una missió més humanitaria que ha costat milers i milers de morts, i les armes de desrtrucció massiva que ni han aparescut, però que va ser l'excusa d' en Bush per aniquilar Irak.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb