El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Complit? Amb qui han complit?

e.p. | 22 Abril, 2007 16:53

Crida l'atenció la campanya electoral que està fent el PP balear, Complit, què és el que han complit? i amb qui?. L'obligació dels governant és millorar la societat en la que vivim i no fer creure que sense ells no s'haguès fet res. Que han fet quatre hospitals, molt bé, però no han possat que com en el cas de l'hospital d'Inca han complit amb els seus afiliats i simpatizant donant-lis un lloc de feina a l'hospital. A un cartell diuen que ara tenim les carreteres que ens mereixem, es mereixen els eivissencs la barbaritat que els han fet? segur que no, però han complit amb n'Abel Matutes, principal beneficiari de les autovies eivissenques. Han fet no sé quantes places noves a les escoletes, però no han fert res amb els col·legis públics que es cauen a bocins per què necessiten reformes urgents. Aixì que valdria més que diguessin que han complit, per què amb els ciutadants no ho han fet, només han complit amb els seus.

Matas, venedor de fum de la CAIB.

e.p. | 13 Abril, 2007 08:36

Està vist que al senyor Matas apart dels palacetes l'agrada moltisim el fum, el fum de veritat. No va tenir bastant amb el fum de l'estació de Jacinto Verdaguer que ara hi ha més del mateix al metro, està vist que s'ha d'acabar la legislatura amb una altra "chapuza",aquesta ha estat la legislatura de les "chapuzas varias". El metro està dues setmanes a prova ( ¿serà perillós que ho tenen tant de temps a prova?). Se suposa que despres de la foto oficial, que no inaguració, ja podria anar la gent però es veu que no, el fum i el anar sense llum deuen ser perillosos per a la gent però això esperan tant en tenir-lo a prova, despres el vendran com si fos la vuitena meravella del món.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb