El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Complit? Amb qui han complit?

e.p. | 22 Abril, 2007 16:53

Crida l'atenció la campanya electoral que està fent el PP balear, Complit, què és el que han complit? i amb qui?. L'obligació dels governant és millorar la societat en la que vivim i no fer creure que sense ells no s'haguès fet res. Que han fet quatre hospitals, molt bé, però no han possat que com en el cas de l'hospital d'Inca han complit amb els seus afiliats i simpatizant donant-lis un lloc de feina a l'hospital. A un cartell diuen que ara tenim les carreteres que ens mereixem, es mereixen els eivissencs la barbaritat que els han fet? segur que no, però han complit amb n'Abel Matutes, principal beneficiari de les autovies eivissenques. Han fet no sé quantes places noves a les escoletes, però no han fert res amb els col·legis públics que es cauen a bocins per què necessiten reformes urgents. Aixì que valdria més que diguessin que han complit, per què amb els ciutadants no ho han fet, només han complit amb els seus.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb