El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El PP vol hipotecar a la gent gran.

e.p. | 23 Maig, 2007 16:03

El PP vol duplicar les pensiones dels nostres majors a canvi de deixar al govern la seva llar,o sigui una especie d'hipoteca a favor del Govern. És increible que no es vulgui ajudar a la gent gran,que ha fet feina tota la seva vida i que ara es mereixen una vida digna. Els que no tenguin una vivenda en propietat no tindran dret a una ajuda per part del Govern, però que és això... politíca social o una forma made in Matas d'obtenir ingressos a costa de la gent més necessitada.

ZP a Palma

e.p. | 19 Maig, 2007 18:09

Ahir horabaixa Son Moix estaba ple de gom a gom, moltisima de gent hi va venir per veure i escoltar al president Zapatero i als candidats socialistes a la batlia de Palma, Consell de Mallorca i Govern Balear. El missatge d' en Zapatero va ser clar i d'esperança, va quedar ben patent que és un president que governa per i per a les persones, que creu en l'igualtat i que vol una societat millor,més justa i equitativa i ho està aconseguit amb lleis com la del sól que prohibeix l'especulació i la de la dependència. Aina Calvo serà sense dubte una bona batlessa per a Palma,una batlessa de l'educacií i de la cooperació com va resaltar ZP, dos conceptes ben importants, Aina va dir que no enten per què na Cirer no vol debatre amb ella, a lo millor és que na Cirer té por de xerrar de la seva "bona gestió" i per això s'empegueix de xerrar. Francina Armengol de la que en Rodriguez Zapatero va dir era molt feinera i decent,qualitats que no són habituals dins dels PP,ella és la presidenta que necessita aquesta illa. Xisco Antich que sense cap dubte tornartà a ser el nostre president, un president per a tots,un president preocupat per la gent i que farà que aquestes illes siguin un bon lloc per viure i no només un paradis de ciment com vol el PP.

El PP s'en riu dels veinats de Pere Garau.

e.p. | 14 Maig, 2007 16:41

Avui han repartit propaganda del PP pel meu barri, Pere Garau funciona,això deu ser per riure's dels veinats d'aquest barri, per què aqui no funciona res. No tenim cap centre cultural ni biblioteca ni res parescut. El centre de salut ha quedat petit per l'augment de població i no dana abast. Hi ha inseguretat ciutadana i poca presencia policial. No hi han zones verdes, el més parecut a una zona verda és la plaça de Les Columnes i a segons quines hores s'omple de gent poc recomanable. Al carrer Mariano Aguiló hi ha un bar que obri sense cap permis, tanca quan li dona la gana, ven drogues, té la música forta, gent al carrer cridant , beguent i fent les seves necessitats enmig del carrer, els veins que no poden dormir i que ja no saben que han de fer per què l'Ajuntament no passi d'ells i els doni una solució. El barri en general no està massa net i moltes de vegades els fems s'acumulen al costat dels contenidors dies i dies. Idò menys mal que Pere Garau funciona per què si no... Està vist que la batlessa només s'enrecorda d'aquest barri quan hi ha eleccions per què durant la resta de legislatura aquest barri no existeix, deu ser una barriada de 2ª com moltes altres barriades palmesanes.

Valdria més que n'Aznar estiguès calladet.

e.p. | 07 Maig, 2007 18:36

Valdria més que en José Mª Aznar no diguès segons quins comentaris en públic, per què per dir beneitades val més no dir res. El comentari referent a que si beus alcohol pots conduir, demostra que l'ex-president no tè dos dits de seny, que preten que hi hagui més accidents i morts per culpa de conduir sota els efectes de l'alcohol.

Les mentires electoralistes del PP

e.p. | 03 Maig, 2007 16:57

El programa electoral del PP està tan ple de mentires que no hi ha ningú que s'ho cregui,han dit que aquesta ha estat la legislatura de les solucions, de quines solucions? A lo millor es refereixen que ja han solucionat com gastar els nostres doblers amb el Rasputin. Aquesta ha estat la legislatura de les "chapuzas" i dels desastres però de solució cap ni una. En Matas diu que si torna a governar serà la legislatura de la modernitat, supos que això serà un acudit, per què el PP es troba anclat en el pasat, no s'adaptat als canvis de la societat i s'ha estancat amb un conservadisme patològic. En Matas vol apostar pels trens i ara es penja la medalla per tot el han fet amb aquest transport públic, quan va ser el pacte de progrès qui va començar a modernitzar i fer-lo arribar fins Sa Pobla i Manacor. També diu que vol fer més zones verdes, idó com totes siguin com el fantàstic i increible parc de les Estacions o de les "casetes"... Valdria més que en lloc de despotricar contra el PSOE en Matas es dedicas el que el queda de legislatura a governar per a tothom i a fer dissabte dins del seu partit per què hi ha bastant de corrupció.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb