El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Les mentires electoralistes del PP

e.p. | 03 Maig, 2007 16:57

El programa electoral del PP està tan ple de mentires que no hi ha ningú que s'ho cregui,han dit que aquesta ha estat la legislatura de les solucions, de quines solucions? A lo millor es refereixen que ja han solucionat com gastar els nostres doblers amb el Rasputin. Aquesta ha estat la legislatura de les "chapuzas" i dels desastres però de solució cap ni una. En Matas diu que si torna a governar serà la legislatura de la modernitat, supos que això serà un acudit, per què el PP es troba anclat en el pasat, no s'adaptat als canvis de la societat i s'ha estancat amb un conservadisme patològic. En Matas vol apostar pels trens i ara es penja la medalla per tot el han fet amb aquest transport públic, quan va ser el pacte de progrès qui va començar a modernitzar i fer-lo arribar fins Sa Pobla i Manacor. També diu que vol fer més zones verdes, idó com totes siguin com el fantàstic i increible parc de les Estacions o de les "casetes"... Valdria més que en lloc de despotricar contra el PSOE en Matas es dedicas el que el queda de legislatura a governar per a tothom i a fer dissabte dins del seu partit per què hi ha bastant de corrupció.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb