El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El PP s'en riu dels veinats de Pere Garau.

e.p. | 14 Maig, 2007 16:41

Avui han repartit propaganda del PP pel meu barri, Pere Garau funciona,això deu ser per riure's dels veinats d'aquest barri, per què aqui no funciona res. No tenim cap centre cultural ni biblioteca ni res parescut. El centre de salut ha quedat petit per l'augment de població i no dana abast. Hi ha inseguretat ciutadana i poca presencia policial. No hi han zones verdes, el més parecut a una zona verda és la plaça de Les Columnes i a segons quines hores s'omple de gent poc recomanable. Al carrer Mariano Aguiló hi ha un bar que obri sense cap permis, tanca quan li dona la gana, ven drogues, té la música forta, gent al carrer cridant , beguent i fent les seves necessitats enmig del carrer, els veins que no poden dormir i que ja no saben que han de fer per què l'Ajuntament no passi d'ells i els doni una solució. El barri en general no està massa net i moltes de vegades els fems s'acumulen al costat dels contenidors dies i dies. Idò menys mal que Pere Garau funciona per què si no... Està vist que la batlessa només s'enrecorda d'aquest barri quan hi ha eleccions per què durant la resta de legislatura aquest barri no existeix, deu ser una barriada de 2ª com moltes altres barriades palmesanes.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb