El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Ja hi ha Pacte!!!!

e.p. | 26 Juny, 2007 18:09

Avui és un dia d'alegria, a la fi hi ha pacte deles forces progresistes i en Xisco Antich serà el president del Govern i na Francina Armengol presidenta del Consell. Sense dubte ens trobam davant un gran canvi, el canvi que els ciutadans volian cansats de la prepotència i les barrabasades del PP. Aquest serà un govern on s`escolti la veu dels ciutadans,on l'especulació urbanistica no tindrà lloc i es millorara la qualitat de vida de la gent apostant pel transport públic,protegint més zones naturals. Venen bons vents per les Balears,vents de transparència,d'igualtat,on es governara per a tots, no només per quatre "privilegiats".

El capità abandona el vaixell del PP.

e.p. | 22 Juny, 2007 15:42

Que el PP balear és un vaixell a la deriva és ben cert, ara el capità abandona el vaixell, deixant al partit en una situació encara més caotica. Aquesta decisió de en Jaume Matas és la més encertada, és el millor que pot fer. Ara ha quedat ben demostrat quins interesos defensava el PP, els seus propis, els personals,això els ha acabat per esclatar-lis a les mans,ara veurem com acabarà aquesta crisi i qui més botarà del vaixell que s'està esfonsant. Jo no som qui per jutgar a en Matas, però el temps posa a cadascú al seu lloc i segurament passarà a la història com el president del ciment i de l'asfalt.

IB3 segueix com sempre.

e.p. | 19 Juny, 2007 16:03

És increible que PP3,perdó volia dir IB3,el dissabte al seus informatius només feia referència als batles del PP i no va sortir cap imatge d'Aina Calvo ni d'altres batles socialistes . Esper que molt aviat IB3 sigui el que ha de ser una televisió pública i no la televisió de en Matas.

Aina Calvo,batlessa

e.p. | 15 Juny, 2007 17:16

Dema n'Aina Calvo serà la batlessa de Palma. Ja era ben hora, desprès de 16 llargs anys de govern del PP, plens de desastres i de parcs que es fan i desfan per quedar encara pitjor del que eran abans. N'Aina serà sense dubte una bona batlessa, disposta a escoltar als ciutadans i fer d'aquesta una ciutat millor, més humana,més cultural,en definitiva tot el que no ha estat Ciutat en aquests setze anys. Els vents del canvi han arribat a Cort i segur que tindren una societat millor, apostant per la cultura,per les zones verdes,per la millora dels barris i apostant sobretot per la gent.

ETA torna a l'atac

e.p. | 05 Juny, 2007 18:30

Com si d'un mal son es tractas, els terroristes d'ETA han dit mitjançant un comunicat que la treva ha acabat i que tornan a les armes, si és que qualque vegada les han deixat, hem de recordar l'atemptat de la T-4 on varen morir 2 persones. Aquesta gent ( o el que sigui, per què tenc les meves dubtes de què siguin èssers humans) no volen aceptar ni l'estat de dret ni la democracia,només saben utilitzar les armes per aconseguir els seus ideals. Esper que, ara més mai, el PP sapigue estar a l'altura i doni el seu recolçament al govern per a poder duur a terme politíques antiterroristes i acabar per sempre amb aquests terroristes assassins.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb