El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

En Rajoy vol reformar la llei electoral.

e.p. | 19 Juliol, 2007 14:29

El PP té mal perdre, això no és nou, de cada vegada els hi costa més aceptar una derrota, per això en Rajoy vol reformar la llei electoral, per fer-la a la seva mida i provar si d'aquesta forma poden guanyar. En lloc de reformar lleis haurien de fer examen de consiència i reconeixer els seus errors,al manco ho haurian de fer per a la gent qie els ha votat,però són massa prepotents per reconeixer que la seva mala gestió els ha perdut i és més còmode i més fàcil donar la culpa a la resta de partits.

El PP balear torna a l'atac.

e.p. | 13 Juliol, 2007 17:54

Desprès del desgraciat accident del mercant a l'illa d'Eivissa el PP ha tornat a l'atac, despotricant contra el Govern com si la culpa de l'accident fos del PSOE,es veu que ja no s'enrecorden del desastre del Prestige que si es podia haver evitat. Per al PP fer oposició es criticar,independentment que qui tengui la culpa,el més fort és que xerran sense saber de què xerran per què hi ha una total coordinació entre les institucions i s'ha actuat amb la major rapidesa possible, fins i tot la ministra de Foment ha deixat el seu viatje al Uruguai per anar a Eivissa i dirigir personalment les tasques de neteja del combustible.

El canvi tranquil.

e.p. | 03 Juliol, 2007 15:04

Xisco Antich al seu discurs d'investidura ha dit que aquest serà un canvi tranquil, serà la legislatura de les persones, del la resolució dels problemes cotidians dels ciutadans com la vivenda,salut, transport. El medi ambient i la no destrucció del territori tindran un lloc preferent en aquest govern i és crearà la llei del sol i la llei del paisatge. Es paralitzaran les obres de Son Espases i es farà una nova linea de tren que arribarà fins Arta i Alcudia, es crear`à un tranvia per la badia de Palma que arribarà fins l'aeroport. En definitiva aquest és el canvi que tots volem i que ara es farà realitat .
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb