El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El canvi tranquil.

e.p. | 03 Juliol, 2007 15:04

Xisco Antich al seu discurs d'investidura ha dit que aquest serà un canvi tranquil, serà la legislatura de les persones, del la resolució dels problemes cotidians dels ciutadans com la vivenda,salut, transport. El medi ambient i la no destrucció del territori tindran un lloc preferent en aquest govern i és crearà la llei del sol i la llei del paisatge. Es paralitzaran les obres de Son Espases i es farà una nova linea de tren que arribarà fins Arta i Alcudia, es crear`à un tranvia per la badia de Palma que arribarà fins l'aeroport. En definitiva aquest és el canvi que tots volem i que ara es farà realitat .
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb