El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El PP balear torna a l'atac.

e.p. | 13 Juliol, 2007 17:54

Desprès del desgraciat accident del mercant a l'illa d'Eivissa el PP ha tornat a l'atac, despotricant contra el Govern com si la culpa de l'accident fos del PSOE,es veu que ja no s'enrecorden del desastre del Prestige que si es podia haver evitat. Per al PP fer oposició es criticar,independentment que qui tengui la culpa,el més fort és que xerran sense saber de què xerran per què hi ha una total coordinació entre les institucions i s'ha actuat amb la major rapidesa possible, fins i tot la ministra de Foment ha deixat el seu viatje al Uruguai per anar a Eivissa i dirigir personalment les tasques de neteja del combustible.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb