El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

A Eivissa també pateixen les "chapuzas" del PP.

e.p. | 22 Agost, 2007 16:49

No és només a Mallorca on hi han "chapuzas" fetas pel PP com el Metro i les seves estacions que quan plou s'indunden , si no també a Eivissa les polemiques autopistes continuan donant disgustos. Avui s'ha indundat l'autovia de l'aeroport,es veu que aquestes obres estan tan ben fetes, com totes les obres públiques fetes pel PP que quan plou s'indunden,no ho entenc costa tant fer les coses ben fetes i no fer chapuzas i més chapuzas, per què aquestes obres han costat molt per què s'hagin fet així de qualsevol manera,aquesta es part de la herència que ens ha deixat en Matas.

Les deficiències del Metro

e.p. | 21 Agost, 2007 15:58

Un dels projectes estrella de l'anterior govern, el Metro té encara més deficiències,es va fer depressa i corrensos per no inagurar-lo abans de les eleccions i és una "chapuza" i de les grosses. Avui s'ha indundat l'estació de Son Sardina per què ha plogut, això no és normal,una estació no s'ha d'indundar i ademés no hi hagut servei d'aquest transport per això. Jo no entenc com na Cabrer i en Matas es varen gastar tants de doblers en aquest Metro al que la gent amb cadira de rodes no hi pot pujar i que quan plou no pot circular per indundacions,és que això pareix d'acudit.

El PP es prepara per a la derrota.

e.p. | 21 Agost, 2007 10:13

Pareix que en Rajoy té ben clar que no guanyarà les eleccions generals que ja xerra de possibles pactes amb altres forces polítiques. Mem si aquesta vegada apren bé la lliçó i durant els pròxims quatre anys es dedica a fer una bona oposició i no el que ha fet en aquesta legislatura ( mentir, crear confusió i alarmar a la gent amb el seu discurs catastrofista).

Millora de la barriada de Pere Garau

e.p. | 10 Agost, 2007 15:17

La barriada de Pere Garau serà rehabilitada i tindrà una millora integral. El president Antich i la batlessa de Palma han visitat aquest barri palmesà is'ha compromés ha millorar-lo de dalt a baix ,aquestes messures són ben necessaries ja que el govern del PP tenia al barri "discriminat" o millor dit oblidat completament.

Un forat de 500 milions

e.p. | 07 Agost, 2007 08:57

Aquesta és part de la herència que ha deixat l'executiu d'en Matas, un deute de 500 milions només a transports i a la SFM. Des de el PP diuen que no és cert, encara tenen la desfachatez de dir que ells no han deixat aquest deute, clar com la seva gestió va ser impecable i ho varen fer tot tan bé per això tenim ara aquest forat. Segur que encara ens trobarem amb més herències d'aquest tipus, el PP ha hipotecat bé les nostres Illes.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb