El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Les deficiències del Metro

e.p. | 21 Agost, 2007 15:58

Un dels projectes estrella de l'anterior govern, el Metro té encara més deficiències,es va fer depressa i corrensos per no inagurar-lo abans de les eleccions i és una "chapuza" i de les grosses. Avui s'ha indundat l'estació de Son Sardina per què ha plogut, això no és normal,una estació no s'ha d'indundar i ademés no hi hagut servei d'aquest transport per això. Jo no entenc com na Cabrer i en Matas es varen gastar tants de doblers en aquest Metro al que la gent amb cadira de rodes no hi pot pujar i que quan plou no pot circular per indundacions,és que això pareix d'acudit.

El PP es prepara per a la derrota.

e.p. | 21 Agost, 2007 10:13

Pareix que en Rajoy té ben clar que no guanyarà les eleccions generals que ja xerra de possibles pactes amb altres forces polítiques. Mem si aquesta vegada apren bé la lliçó i durant els pròxims quatre anys es dedica a fer una bona oposició i no el que ha fet en aquesta legislatura ( mentir, crear confusió i alarmar a la gent amb el seu discurs catastrofista).
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb