El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

A Eivissa també pateixen les "chapuzas" del PP.

e.p. | 22 Agost, 2007 16:49

No és només a Mallorca on hi han "chapuzas" fetas pel PP com el Metro i les seves estacions que quan plou s'indunden , si no també a Eivissa les polemiques autopistes continuan donant disgustos. Avui s'ha indundat l'autovia de l'aeroport,es veu que aquestes obres estan tan ben fetes, com totes les obres públiques fetes pel PP que quan plou s'indunden,no ho entenc costa tant fer les coses ben fetes i no fer chapuzas i més chapuzas, per què aquestes obres han costat molt per què s'hagin fet així de qualsevol manera,aquesta es part de la herència que ens ha deixat en Matas.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb