El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Nou model de carreteres a Eivissa.

e.p. | 27 Setembre, 2007 16:16

Eivissa tindrà a la fi un model de viari adaptat al seu territori,a la seva realitat i a les seves necessitats,és la fi dels macroprojectes desmesurats del PP i la fi dels beneficis com a conseqüencia de la seva construcció de n'Abel Matutes. La racionalitat ha tornat a l'illa de la mà del PSOE-EXC que apostan per la millora de les carreteres existents,l'eliminació dels punts negres de certes carreteres.

Més sobre el metro.

e.p. | 23 Setembre, 2007 14:31

A totes les obres es fa un projecte tècnic,però es veu que si es va fer pel Metro es va fer malament,ja que ningú es va adonar de què si ploguès una mica s'annegarian les estacions. A lo millor va ser que l'ex consellera de transports no es va preocupar de si les obres es feien bé o malament, o tal vegada varen ser les presses d'en Matas de fer la no inaguració abans de les eleccions,però el que és ben cert que el que pasa aquí no pasa enlloc,si vas a Madrid o Barcelona les estacions estan obertes si plou i no s'annegan. Amb els doblers que ha costat ho podrian haver fet bé i no la gran chapuza que han fet,per cert no estaria gens malament que qualque ex càrrec del PP donàs explicacions als ciutadans de per què es va fer així.

ZP aposta pels joves.

e.p. | 19 Setembre, 2007 15:23

El president del govern aposta pels més joves, a partir del mes de gener els joves de 22 a 30 anys podran emancipar-se i viure a ca seva per què el govern els hi donarà ajudes per poder llogar un pis a tots aquells que no arribin al 22.000 euros anuals, els hi donarà un aval durant 6 mesos i els hi pagarà 210 euros mensuals durant quatre anys, ademés els hi farà un prèstec de 600 euros per a la fiança. Però això no es tot tambè es beneficiaràn totes les persones que hi visquin a un pis de lloger i que el seu sou no arribi als 24.000 euros anuals,tindràn una reducció fiscal del 10'05 de la seva declaració a hicenda,aquesta mesura també es aplicable als joves.

L'economía espanyola marxa.

e.p. | 12 Setembre, 2007 16:34

Mal li pesi al P.P. l'economía espanyola va bé. En aquests tres anys de govern socialista s'han creat 700.000 llocs de feina,la nostra economía ha crescut un 4% i és competitiva. Tenim el major creixement de l'OCDE,s'ha invertit en innovació i en investigació,s'ha potenciat el transport públic amb la creació de les noves linies de l'AVE a Málaga, Barcelona i Valladolid que es posaran en funcionament a finals d'aquest any. Però segons en Rajoy no anam bé, m'agraria saber que més vol,valdria més que es dedicas a fer feina i no a criticar tant.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb