El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El govern construira 500 habitatges de protecció oficial.

e.p. | 22 Desembre, 2007 18:10

El Govern ahir va aprobar una llei que permetra construir en aquesta legislatura 500 HPO,1250 per any. Aquesta iniciativa és molt bona ja que permetra a molta gent que no pot pagar els preus abusius que hi al mercat tenir una vivenda digna. Ademés també está previst que hi hagin habitatges de lloger a un preu entre 200 i 300 euros com a máxim. Aquesta llei també té com a finalitat acabar amb l'especulació i és una bona solució per acabar amb la problemática de la vivenda que patim a les nostres Illes, ja que l'anterior equip de govern no va fer res al respecte i es va dedicar a afavorir l'especulació.

El PSOE tornarà a guanyar.

e.p. | 14 Desembre, 2007 17:08

Segons varies enquestes televisives el PSOE tornarà a guanyar a les properes eleccions generals, i ademés l'intenció de vot cap al partit socialista augmenta. Aquesta és una molt bona noticia ja que demostra que la gent valora positivament la tasca feta per en José Luís Rodriguez Zapatero i el seu equip de govern. Zapatero ha complit el seu programa electoral i no ha fallat a ningú,ha fet millores importants com la llei de dependència o contra la violencia de gènere,ha apostat pels joves ajudant-los a emancipar-se. Ben segur que ZP tornarà a ser president.

Mes "chappuzas" del PP a les autovies eivessenques.

e.p. | 05 Desembre, 2007 16:02

Està vist i comprobat que la anterior legislatura ha estat la de les "chappuzas" i mai millor dit per què a les autovies d'Eivissa el paviment s'està esfonsant i produeix clots. Es veu que amb les preses( tal i com va pasar a Mallorca en altres projectes) per tenir-les llestes abans de les eleccions, va provocar que es fecin de qualsevol manera,ademés de la mala qualitat dels materials emprats. Ara qui hauria de fer-se càrrec d'aquestes despeses hauria de ser el PP o bé el senyor Matas des de Washigton ,o tal vegada el senyor Matutes,principal artífex de la seva construcció.

Deplorable actuació dels afiliats del PP als actes de repulsa de l'atemptat

e.p. | 04 Desembre, 2007 17:13

No puc entendre l'actitud de la gent, millor dit de la gent del PP, que enlloc de guardar cinc minuts de silenci per comdemnar l'horrible assassitat del guardia civil Raúl Centeno a mans d'ETA,en algunes ciutats començan a insultar als membres del PSOE i a demanar la dimissíó de Zapatero. Què volen fer creure? Què l'atemptat ha estat culpa del Govern? És molt trist que s'aprofitin d'una desgràcia com aquesta per llançar tota la seva artilleria pesada contra ZP i el partit socialista,valdria més que col·laborasin amb el Govern en la política antiterrorista.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb