El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El PP no creu en l' igualtat

e.p. | 30 Gener, 2008 20:01

El PP no hi creu en l'igualtat entre homes i dones, mostra d'això la trobam en el seu recurs contra la llei de paritat electoral. El Tribunal Constitucional ha desestimat aquest recurs per què atempta contra la plena igualtat de les dones, i ha posat al Partit Popular al seu lloc, es a dir a la soletat, per què va ser l'únic partit que va votat en contra d' aquesta llei D'aquesta forma ha quedat ben patent quines idees masclistes i retrogrades té el PP , que no aproven la llibertat i l'emancipació de la dona. M'agraria saber que deuen pensar les dones del PP de tot això?

El que enten el PP per polítiques socials.

e.p. | 26 Gener, 2008 14:21

Aquí us adjunt un archiu que m'han enviat des de www.masciudadania.es per què vegeu el que entè el PP per polítiques socials. http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=3793_19_398138__ComunitatValenciana-Discapacitados-drogadictos-enfermos-veran-afectados-recorte-dinero-Fundar

Video de precampanya de Zapatero

e.p. | 19 Gener, 2008 17:31

Con Zapatero vuelve a creer en la política, es el nou video de la precampanya electoral del PSOE. Aquest video ens mostra el gran polític i gran persona que és ZP, una persona compromesa amb la societat i que ha fet moltisim per millorar el nostre país. En uns tres mínuts es fa un resum del què ha estat la seva gestió com a president de l'estat espanyol i de tot el que s'ha aconseguit per millorar i aconseguir una societatmés justa i més igualitària per a tots els ciutadans, especialment per als col·lectius menys afavorits. Con Zapatero vuelve a creer en la política, és tot un encert per tornar a aconseguir un bon govern com el que hem tingut en aquesta legislatura. El video el podeu veure a : http://www.youtube.com/psoe

Crisi dins del PP.

e.p. | 17 Gener, 2008 17:44

Dins del PP hi ha crisi, l'exclusió en Gallardón és l'exemple del que ja sabian , que en Rajoy és un lider feble i que no mana dins del seu partit, si no que manan els seus subordinats. Tal vegada aquesta exclusió ha estat per què Gallardón es centrista i això no és vist amb bons ulls al carrer Gènova, tal vegada és que ja estan cercant a qualcú més extrem per ocupar el lloc de en Rajoy tras la seva derrota aquestes eleccions. S'acostan molts de canvis dins del PP, ja veurem com aniran, segur que seràn molt interesants.

El govern del PP va pagar les despeses dels mitins d'en Rajoy.

e.p. | 11 Gener, 2008 18:38

El PP va carregar al Govern Balear les despeses dels mitins d'en Rajoy a Balears del pasat 18 de maig. Entre les despeses que haurem pagat els ciutadans hi ha un dinar a Menorca per a la premsa i la seguretat privada del mitin que en Rajoy va fer a Palma. És vergonyos que ademés de pagar-lis els vicis( Rasputin) també els hem de pagar els actes del seu partit.

L'esglèsia fa campanya electoral.

e.p. | 03 Gener, 2008 16:19

Que l'esglèsia és del PP no és cap novetat,però que ara es dediqui a fer-lis la feina bruta i a fer campanya electoral si que ho és. Ara l'esglèsia católica es dedica a ficar-se amb el govern i a dir beneitades sense sentit com que ara hi ha una recesió dels drets humans, però a quin món viu aquesta gent,si són ells que volen limitar els drets de la gent. Valdria més que deixasin de fer campanya i es dedicasin a controlar les paraules del seus bisbes.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb