El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Video de precampanya de Zapatero

e.p. | 19 Gener, 2008 17:31

Con Zapatero vuelve a creer en la política, es el nou video de la precampanya electoral del PSOE. Aquest video ens mostra el gran polític i gran persona que és ZP, una persona compromesa amb la societat i que ha fet moltisim per millorar el nostre país. En uns tres mínuts es fa un resum del què ha estat la seva gestió com a president de l'estat espanyol i de tot el que s'ha aconseguit per millorar i aconseguir una societatmés justa i més igualitària per a tots els ciutadans, especialment per als col·lectius menys afavorits. Con Zapatero vuelve a creer en la política, és tot un encert per tornar a aconseguir un bon govern com el que hem tingut en aquesta legislatura. El video el podeu veure a : http://www.youtube.com/psoe
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb