El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

ZP a Palma

e.p. | 25 Febrer, 2008 19:01

Demà al Palma Arena mitin d'en José Luís Rodríguez Zapatero.No hi pots faltar!!

Flash Illes Balears Gestion Gobierno Zapatero

e.p. | 21 Febrer, 2008 19:29

Silenci per part d'en Rajoy despres de les detencions d'etarres.

e.p. | 18 Febrer, 2008 17:22

En Rajoy, desprès d'haver estat tota la legislatura criticant la política antiterrorista del govern i afirmant que es fortalecia a ETA, ha optat per no dir ni mu desprès de les detencions dels etarres que varen atemptar contra la T-4. En Rajoy ha optat pel silenci i no ha sigut capaç de mostrar el seu reconeixement a les forces de seguretat de l'Estat que l'han fet possible. Això demostra que en Rajoy s'està quedant sense arguments i que es troba bastant perdut.

La vaga dels taxistes d'Eivissa.

e.p. | 16 Febrer, 2008 16:56

A Eivissa els taxistes estan en peu de guerra i faran vaga cada dissabte sense complir els serveis mínims que els hi pertoca com servei públic que són. Ademés, el passat dimecres varen fer vaga sense avisar i no hi havia cap taxi a tota l'illa,tampoc varen deixar que els seus assalariats anasin a fer feina, el motiu la aprovació per part del Consell Insular de les llicències temporals, la meitat de les quals seràn per als assalariats. Aquesta messura és molt justa i necessària ja que a l'estiu no hi han taxis suficients per als turistes i pels als residents que han de fer coas interminables esperant un taxi. El problema segons els titulars dels taxis és que volen per a ells la totalitat de les llicències, això demostra egoisme per part d'aquest sector per què ja tenen una llicència. Però la realitat del problema és una altre, el PP està al darrera i els hi recolça ,fins i tot l'Ajuntament de Sant Antoni, governat pel PP ha presentat al·legacions a aquestes llicències. Durant l'anterior legislatura el Consell governat pel PP donava llicències i els taxistes no deien ni mu, i ara com el Consell és progessista i ademés com el conseller de mobilitat , Albert Prats va ser un destacat membre de la Plataforma Antiautopista que durant la campanya electoral va ser insultat i difamat per n'Abel Matutes, fan un montage propi d'un circ i tenen una actitud totalment incivica. El sr. Prats ha fet el que havia de fer donar una solució a un problema que l'anterior executiu no va saber o no va voler resoldre, ademés està demostrant molt a pesar del PP que és un bon conseller.

Ses Fontanelles protegides.

e.p. | 15 Febrer, 2008 19:52

La zona húmida de Ses Fontanelles serà protegida en la seva integritat i no es fara el centre comercial Agua Mágica. Aquesta es una bona noticia, ja que l'anterior equip de govern de l'Ajuntament de Palma despres de haver perdut les eleccions va signar l'acord del projecte d'urbanització de la zona. Per tant aquesta es una pasa cap endavant de la protecció de les zones naturals de Mallorca que tant el Ajuntament , com el Consell i el Govern estan complint.

Defensa l'alegria.

e.p. | 10 Febrer, 2008 11:38

La ciutadania es movilitza per donar el seu suport i recolçament a en José Luís Rodriguez Zapatero. En aquest link podeu veure el video,http://es.youtube.com/watch?v=_bQ9-rk1Thc i si anau a la pàgina web http://www.plataformaapoyozapatero.es/ us podeu apuntar a la plataforma de apoyo a Zapatero (PAZ).

Hipotecats fins al 2034.

e.p. | 08 Febrer, 2008 14:52

Ara comença a sortir la herencia que en ha deixat en Matas i el seu equip de govern, un deute fins a l'any 2034 de 2.166 milions d'euros, i si a això l'hem de sumar totes les reparacions de les seves "chapuzas" la suma pujarà encara més. Cada vegada entenc més el per què el sr. Matas ha posat terra per mig i s'anat ben enfora.

Ellos irán a votar, ¿y tú?

e.p. | 07 Febrer, 2008 18:31

Aquí us adjunt un link d'un video que m'han pasat des de Voluntarios ciberprogresistas. http://www.youtube.com/watch?v=az_-SpxPqto Idò per què el progrès continuii, hagin més drets,més benestar,més igualtat i més llocs de feina ja saps el que has de fer,no pasis d'anar a votar,els del PP segur que aniran tots i no podem consentir que l'abstenció sigui la nota dominant i doni la victòria a en Rajoy.

Con la Iglesia hemos topado.

e.p. | 01 Febrer, 2008 20:28

La Conferència Episcopal es dedica a dir als seus fidels mitja´çant un document a qui han de votar, evidentment critican al PSOE i demanan el vot per al PP. Es veu que el PP està tan deseperat i veu que tornarà a perdre, que demana ajuda a l'Esglèsia. La CEE no hauria de criticar , o és que ja no recordan quan capellans bascos amagaven etarres, idò no fa tant de temps. Valdria més que es dedicasin a altres feines i deixasin la politíca per als politics.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb