El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El PP i el doblers públics.

e.p. | 16 Març, 2008 12:05

Cas de malversació de fons públic per part del PP, per part del ex-regidor de l'Ajuntament de Palma Rodrigo de Santos. Es veu que la moda que van inagurar en Matas i en Flaquer al seu viatge a Moscú es va estendre dins l'àmbit de l'Ajuntament de Ciutat, i tenim més casos Rasputin a nivell local. Es vergonyos que es gastin els doblers dels ciutadans en vicis com cases de cites,que pasa que el sr. Rodrigo de Santos no cobraba bastant com a regidor per pagar de la seva butxaca les seves visites a aquests locals?. Menos mal que ha tornat els doblers dels palmesans i menos mal que el PP l'ha suspes de la seva militancia, per què aquest fet és un delicte.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb