El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

La vertadera finalitat de les autopistes eivissenques.

e.p. | 23 Abril, 2008 15:49

La justicia està demostrant el que era un secret a veus, la vertadera finalitat dels macroprectes de les autopistes d'Eivissa. Les terres de l'autopista de l'aeroport eran per fer un camp de golf,propietat d'en Matutes. L'empresa constructora de l'autopista MAB va afirma que hi havia un acord amb les empreses Matutes per deixar la terra procedent d'aquesta obra per fer un camp de golf a la Platja d'en Bossa,inclós el grup d'empreses Matutes li va donar a MAB un plànol per a què el dèposit de les terres coincidierà amb el camp de golf. Durant el judici també es va saber que el Govern Balear coneixia aquesta situació i que mai va fer res per evitar-la .

Premios Dardo 2008.

e.p. | 21 Abril, 2008 08:43

 Me ha sorprendido mucho el hecho de que el amigo Juan Pacheco me haya concedido el premio, es el mayor reconocimiento que te pueden hacer, un reconocimiento que viene de los amigos de la blogosfera.

 Aquí no hay jurados, sólo el reconocimiento de un colega blogero a otro, un amigo blogero te otorga el premio y tú tienes que elegir a un máximo de 15 que crees que se lo merecen por su esfuerzo, dedicación,ect .

Ahí va mi lista. 

 

1   http://toniroig.balearweb.net/

2   http://xiscoantich.blogspot.com/ 

3   http://zolople.balearweb.net/

4   http://eivissa.wordpress.com/ 

5   http://maiorica.balearweb.net/

6    http://cosmeb.balearweb.net/

7    http://pensarxeivissa.blogspot.com/

8    http://es.myspace.com/enriquemavilla

http://aurorabonnin.blogspot.com/"

10   http://blogsocialistes.balearweb.net/

Nou cas de malversació de fons públic.

e.p. | 20 Abril, 2008 11:48

En el PP balear no guanyan per disguts, surten d'un que ja es fican a un altre. Ha sortit a la llum un nou cas de malversació de fons públics. Es tracta del ex-gerent de Bitel Damian Vidal, càrrec de confiança d'en Matas, que presuntament va malversar 700.000 euros i que també va utilitzar il·licitament una targeta de crèdit i també hi han dos crèdits per a la compra d'un vehicle que va compar de forma particular.

Més i més deutes.

e.p. | 18 Abril, 2008 16:44

Encara surten més deutes del govern d'en Matas, ara l'ha tocat al consorci de Turisme Jove, que pertany a la Conselleria de Joventut i Esports i que es troba literalment en situació de quiebra. Aquest consorci té deutes des de l' any 2006, la qual cosa ha provocat que els proveedors d'aliments no suministren aquests productes de primera necessitat als albergs juvenils fins que no cobrin. Està vist que encara ens duren més sorpreses desagradables d'aquest tipus gràcies a la "bona " gestió de l'anterior executiu.

Jacint Verdaguer tindrá un corredor verd.

e.p. | 11 Abril, 2008 09:10

A la fi la barriada de Jacint Verdaguer tindrà un corredor verd,aquesta era una les reivindicacions dels veïns de la zona que l'anterior equip de govern de l'Ajuntament va ignorar.

 La batlessa Aina Calvo va prometre una zona verda a aquesta barriada palmesana ,que l'any que ve serà una realitat, anirà del Pont del tren ( o el que sigui allò) fins a Son Fuster, el trànsit estarà restringuit al transport públic i als veinats de la zona.

 

Debat d'investidura d'en José Luís Rodriguez Zapatero.

e.p. | 09 Abril, 2008 10:38

 

En aquest enllaç podeu llegiir el discurs d'investidura ,que va pronunciar en Zapatero, per a la seva reeleció com a president del Govern.

http://www.psoe.es/ambito/saladeprensa/news/index.do?id=186034&action=View

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb