El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Una expropiació de les autoppiste d'Eivissa anul·lada per TSJB per omisió de trámits bàsics.

e.p. | 18 Maig, 2008 08:37

El TSJB confirma que el Govern Balear no va comunicar l'expropiació a l'afectat a l'any 2006, l'expropiació es va fer de forma il·legal i amb molta de pressa. Pressa, supos que per tenir-la llesta abans de les eleccions i per descomptat per que qualque persona important dins del PP poguès tenir un camp de golf per al grup de les seves empreses. El Govern durant l'anterior legislatura va fer ocupacions il·legals i de ben segur que aquesta sentencia del TSJB servirà de jurisprudencia perr a altres cosos similars ja que molts afectats varen interposar recursos que de ben segur es confirmarà que tenian raó. El que és curios es que mentres l'actual Govern ha dit que es compensarà el dany i perjudici causat als afectats, el PP ha optat per callar, la sra Cabrer hauria d'explicar el per què d'aquestes il·legalitats i el per què d'aquesta forma de procedir.

Canvi de nom d'alguns carrers de Ciutat.

e.p. | 12 Maig, 2008 16:41

Ja era ben hora que els carrers de Ciutat amb noms franquistes canviasin de nom. `'Ajuntament de Palma té previst canviar uns 68 carrers que tenen noms de militars franquistes, ja que en 1942 es varen canviar quasi 200 carrers en un sol día. Carrers com Capità Salom pasarà dir-se Alfons el Magnanim, la plaça del Cabdil serà la plaça de Son Castellò i la plaça tinent corobnel Franco serà la plaça de la Concordia. També és posaran noms tradicionals de toponims com el carrer de les set aigües i un total de vint carrers tindràn nom de dona.

La Llei de protecció del territori.

e.p. | 07 Maig, 2008 15:30

Ahir es va aprovar la Lei de protecció del territori, una llei ben necessaria per protegir les nostres illes i per què les futures generacions pugin gaudir d'espais naturals i verges. LLa llei protegeix deu zones a Mallorca, algunes de les quals la seva urbanització era inminent com era el cas de Cala Blanca, i cinc zones a l'illa d'Eivissa on també l'urbanització de Benirràs era inminent. Les zones protegides apart de les mencionades a dalt són :Monport,Cala Marçal,Son Real,Alcanada,Regana,Can Vairet, Muleta ,El Viral i Cala Carbó, i a Eivissa són:Roca Llisa,Cala d'Hort i Punta de sa Pedrera. LL'anterior executiu no va fer res per protegir el nostre territori, més bé al contrari va fer tot el possible per destruir determinats indrets i fer del ciment i el formigó la seva particular protecció territorial.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb