El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

La Llei de protecció del territori.

e.p. | 07 Maig, 2008 15:30

Ahir es va aprovar la Lei de protecció del territori, una llei ben necessaria per protegir les nostres illes i per què les futures generacions pugin gaudir d'espais naturals i verges. LLa llei protegeix deu zones a Mallorca, algunes de les quals la seva urbanització era inminent com era el cas de Cala Blanca, i cinc zones a l'illa d'Eivissa on també l'urbanització de Benirràs era inminent. Les zones protegides apart de les mencionades a dalt són :Monport,Cala Marçal,Son Real,Alcanada,Regana,Can Vairet, Muleta ,El Viral i Cala Carbó, i a Eivissa són:Roca Llisa,Cala d'Hort i Punta de sa Pedrera. LL'anterior executiu no va fer res per protegir el nostre territori, més bé al contrari va fer tot el possible per destruir determinats indrets i fer del ciment i el formigó la seva particular protecció territorial.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb