El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Una expropiació de les autoppiste d'Eivissa anul·lada per TSJB per omisió de trámits bàsics.

e.p. | 18 Maig, 2008 08:37

El TSJB confirma que el Govern Balear no va comunicar l'expropiació a l'afectat a l'any 2006, l'expropiació es va fer de forma il·legal i amb molta de pressa. Pressa, supos que per tenir-la llesta abans de les eleccions i per descomptat per que qualque persona important dins del PP poguès tenir un camp de golf per al grup de les seves empreses. El Govern durant l'anterior legislatura va fer ocupacions il·legals i de ben segur que aquesta sentencia del TSJB servirà de jurisprudencia perr a altres cosos similars ja que molts afectats varen interposar recursos que de ben segur es confirmarà que tenian raó. El que és curios es que mentres l'actual Govern ha dit que es compensarà el dany i perjudici causat als afectats, el PP ha optat per callar, la sra Cabrer hauria d'explicar el per què d'aquestes il·legalitats i el per què d'aquesta forma de procedir.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb