El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Les autovíes d'Eivissa al Parlament Europeu

e.p. | 24 Juny, 2008 17:23

El Parlament Europeu coneixerà de primera mà la situació de les polemiques autovíes eivissenques. El Conseller insular de mobilitat Albert Prats explicarà en la situació que es troban i la quantitat d'errors greus que es varen cometre durant la seva execució com la destrucció de patrimoni històric o les expropiacions il·legals que varen patir molta gent. Podeu llegir l'intervenció del sr. Prats al següent link. http://www.diariodeibiza.es/elementosWeb/gestionCajas/DIB/File/pdfs/junio/ponencia_aprats_parleur24jun.pdf

S'inicia la tramitació de la declaració de BIC al conjunt històric del Jonquet.

e.p. | 14 Juny, 2008 10:54

El Consell de Mallorca està iniciant la tramitació de la declaració de Bé d'Interès Cultural per al barri del jonquet, un dels més emblemàtics de Palma. Aquesta incoació de l'expedient per a la declaració de BIC suposa la prohibició de executar i donar llicencies de nova construcció i la demolició a tota la barriada, en el cas de rehabilitació s'haurà d'estudiar el cas.

Un Decret del Govern Balear facilitarà l'accés a la vivenda.

e.p. | 10 Juny, 2008 19:00

Un Decret del Govern Balear per un habitatge adequat i assequible preveu un total de 19,3 milions en quatre anys, ademéa aquest doblers l'hem de sumar el 19,6 milions que donarà el Govern central a travès del pla estatal de vivenda. Aquestes ajudes van destinades als col·lectius més neccitats com el joves, les familíes nombroses i nonoparentals, majors de 65 anys i les persones discapacitades. Les ajudes són per a l'adquisició d'una vivenda, per lloguer i també per a la rehabilitació, el govern donarà fins 6.000 euros per rehabilitar una vivenda i fins 10.000 euros si la persona que la vol rehabilitar és un jove.També hi han ajudes pels propietaris de pisos buits que vulguin llogar-los, les ajudes són de 6.000 euros i només s´els hi demanarà un contracte fins a cinc anys com a mínim. També cal remaarcar que el Govern vol incrementar l'ajuda a la renda bàsica d'emancipació estatal sumant 30 euros més als 210 que dona l'Estat.

Els Matutes intentan desqualificar i desprestigiar a n'Albert Prats

e.p. | 08 Juny, 2008 16:15

Està clar que n'Abel Matutes no ha deixat mai la política i que ara es dedica a desqualificar a politics d'esquerres. Matutes i la seva filla, la ex-consellera de vies i obres públiques del Consell d'Eivissa durant la pasada legislatura varen ser imputats pel actual conseller de mobilitat del Consell d'Eivissa,Albert Prats per un delicte d'injuries, ja que n'Abel Matutes el va dir que era un mico i un energumeno i que hauria de ser exhibit a un zoo, i que havia intentat agrerir a la seva filla durant unes festes populars. En el judici als Matutes no s'els va ocórrer més que interposar una querella contra Albert Prats ,per així evitar declarar, i guanyar temps,la querella és pel presumpte delicte de l'agessió que suposadament va tenir lloc fa dos anys i pico,si l'intent d' agressió va ser cert per què l'ex consellera no el va denunciar en el seu dia? Per què els Matutes estan orquestant una campanya de desqualificació i desprestigi contra el conseller Prats? Tal vegada,per què el sr. Prats els va dir quatre veritats sobre les autopistes i sobre la terra que es depositava als terrenys de les empreses Matutes per fer un camp de golf .O tal vegada per què el sr. Matutes no pensava que ningú s'atreviria a denunciar-lo per què creu que es intocable i pot fer el que vulgui .

Impuls del lloguer i millores per a l'accés als HPO.

e.p. | 03 Juny, 2008 19:00

La ministra de vivenda Beatriz Corredor ha dit que aquesta legislatura s'impulsaran els habitages de lloguer,hi hauran milores per accedir a un HPO i es donara prioritat a col·lectius com els joves, gent gran, dones victimes de violència de genere,families monoparentals. mitjançant el pla estatal de la vivenda (2009-2012) es preveuen construir uns 1,5 millions de HPO en els pròxims deu anys , de les quals un 40% seràn en règim de lloguer.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb