El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Es Guix protegit.

e.p. | 15 Juliol, 2008 16:03

Des de divendres passat els mallorquins estam d'enhorabona, ja que el Consell ha aprovat la desclasificació d'Es Guix. Si no s'haguès desclassificat s'hauria convertit en una urbanització,que és el que pretenia el PP, fer una urbanització en plena serra de Tramuntana. La serra de Tramuntana té un gran valor paisagistic i és una zona per preservar per que les generacions futures la pugin conèixer. El Consell de Mallorca i la seva presidenta na Francina Armengol estan demostrant que la protecció del territori és una de les seves prioritats.

Llei de serveis socials.

e.p. | 11 Juliol, 2008 18:27

La llei se serveis socials serà pionera a l'Estat espanyol en reconèixer un dret elementar i bàsic com és el dret a no pasar fam. El Govern Balear es comprometre a donar aliments a aquells ciutadans que no tenguin recursos. Si voleu conèixer més sobre aquesta nova llei que actualment es troba en fase de borrador podeu anar al següent link. http://www.caib.es/sacmicrofront/archivopub.do?ctrl=MCRST238ZI33771&id=33771

El 37è congrés del PSOE.

e.p. | 07 Juliol, 2008 19:24

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el 37è congrés del PSOE. Algunes de les resolucions del Congès són l'ampliació del dret de vot dels inmigrants extracomunitaris a les eleccions locals, la reforma de la llei de l'abort i una major laicitat. El PSOE està demostant és el partit que està estenent la democràcia a Espanya i que és capaç d'integrar les diverses llengües per què és el partit de la cohesió social. Cal destacar que na Francina Armengol continua formant part de la nova executiva federal .

La façana marítima de Palma.

e.p. | 04 Juliol, 2008 18:58

Ciutat comptarà amb una gran falca verda a la façana marítima, de la qual 36.000 metres quadrats es destinaran a un parc i 4.000 per diversos equipaments públics. Aquest gran parc es convertirà en el pulmó verd de Ciutat i ademés permetra que Palma s'obri al mar. Aquest va ser un compromis electoral de n'Aina Calvo, que serà una realitat per a tots els ciutadans .
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb