El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

L'interés general guanya la batalla als taxistes d'Eivissa.

e.p. | 29 Agost, 2008 20:15

Els tribunals han donat la raó al Consell d'Eivissa respecte al tema de les llicències estacionals de taxi. Els taxistes autonomons havian presentat al jutjat una pètició d'aturar cautelarment les llicències temporals,ja que segons ells els hi produien perdues económiques, però aquestes perdues no s'han pogut demostrar i els jutges diuen que ha de prevaler l'interés general dels usuaris del transport públic,sobretot als mesos d'estiu que és quan més augmenta la població degut al turisme, front a l'interés particular dels taxistes. L'auto ademés fa referència a l'interés particular dels ajuntaments governats pel PP, els quals han renunciat a donar llicències temporals.

Pere Garau tindrà més seguretat.

e.p. | 22 Agost, 2008 18:55

La barriada de Pere Garau tindrà més seguretat, els dies de mercat hi haura la presencia d'un policia de barri que atendra les queixes i denúncies dels ciutadans, tindrà una oficina dins del mercat. Ademés a final d'any s'instal·laran dues càmares de vigilància per evitar els robatoris que solen ser habituals especialment els dies que major afluència de gent hi ha al mercat com són els dissabtes.

El polígon de Llevant estrenarà nova imatge.

e.p. | 09 Agost, 2008 14:16

El polígon de Llavant cambiarà de imatge per millorar. Aquesta barriada tindrà uns 53.000m2 de espai lliure públic en forma de parcs i zones verdes. També comptarà amb tres kms de carril bici i anirà paral·lel al passeig peatonal de Manuel Azaña i l'avinguda de Mèxic. Alguns carrers guanyaran metres com el carrer Caracas que arrivarà fins l'avinguda de Méxic i el carrer Bogotá afegirà 309 metres nous, el carrer Brotad també afegirà 164 metres nous i Joan Maragall serà ampliarà fins Brotad amb 736 metres.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb