El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El PP intenta desviar l'atenció.

e.p. | 30 Setembre, 2008 16:06

El PP intenta llançar una cortina de fum sobre els casos de corrupció que afectan al seu partit, segons la sra.Salom, diputada al Congrés dels Diputats, només es persegueixen els casos de corrupció del seu partit i fins i tot arriba a dir al ministre de Justicia que la Fiscalia no tracta igual a tots els partits. Aquesta senyora hauria d'informar-se abans de llançar segons quin tipus de afirmacions i insinuacions, per què el Poder Judicial és independent i no està ni a favor ni en contra de cap partit polític, només es limita a perseguir la corrupció. Ademés també va dir que hi havia un pacte amb la fiscalia per treure al PP d'enmig a les nostres Illes, la veritat és que lúnic president que es va reunir amb la fiscalia anticorrupció va ser el sr. Matas, el pacte aquest és un invent del PP per anar de victimes, quan la veritat és que si haguesin fet les coses ben fetes no estarian ara pasant per aquest trago.

Nit de l'Art.

e.p. | 18 Setembre, 2008 17:58

Avui és la nit de l'Art,una bona ocasió per gaudir d'un passeig per Ciutat i descobrir la darrera vanguardia del món del art. Anar a museus i galeries d'art i veure espectacles és una bona opció per tots aquells amants de l'art i per aquells que no ho són tant pot ser una bona oportunitat per descobrir un nou món estétic i tal vegada per començar a gaudir i interesar-se per la pintura i l'escultura.

Orient i Els Jornets protegits.

e.p. | 16 Setembre, 2008 18:12

El poble d'Orient al terme municipal de Bunyola i el llogaret de Els Jornets a Sencelles seràn declarats BIC (bé d'interés cultural) pel Consell de Mallorca. Orient ha estat declarat com conjunt històric ja que es tracta d'un dels nuclis tradicionals i típics més ben conservat de Mallorca.

Expo Zaragoza

e.p. | 16 Setembre, 2008 09:32

La Expo de Saragossa ha estat un gran esdeveniment tant a nivell nacional com a nivell internacional, ha estat la gran festa de l'aigua.

La Expo ha intentat concienciar a la gent que l'aigua és un bé escas que pertany a tots i que si es gestiona  bé pot ser accesible per a tothom, és molt impactant veure com hi ha gent que ha de pasar amb molt poc d'aigua al dia com és el cas d'Etiopia que han de pasar amb 5 litres mentres que a Espanya tenim 150 i el cas extrem de despilfarrament el trobam a la ciutat de Los Angeles amb 600 litres per dia i persona.

Els pabellons dels països participants han estat força interesants i alguns molt impresionants com el de Rusia, Kazajistan, el dels països africans i els de Latinoamerica o el de Jordania, i alguns amb coa  de tres hores com el de Egipte, Espanya o Japó.

Respecte als pabellons de les comunitats autonomes el de Balears ha estat un del més visitats,la veritat és que el nostre pabello és molt bonic i el video està molt bé ja que és un recorregut per la nostra història des de els primers pobladors prehistorics fins avui des de la cultura de l'aigua, totes les cultures i pobles que han pasat per les Balears a travès de la perspectiva de l'aigua.

 

 

El govern traspasa la gestió de vuit carreteres al Consell.

e.p. | 04 Setembre, 2008 19:02

El Consell de Mallorca assumirà la gestió i el manteniment de vuit carreteres que s'havian construit entre 1998 i 2004. Aquestes carreteres són la variant d'Inca, l'autopista Inca-Sa Pobla, l'autopista S'Arenal-Llucmajor,la variant de Manacor,la variant de Son Ferriol i Casablanca i el desdoblament Palma-S'Esglaieita. Amb aquest traspas és pot dir que quasi totes les carreteres mallorquines són del Consell.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb