El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Nova linia Porto Pi-UIB-Parc Bit

e.p. | 12 Desembre, 2008 19:15

Al gener del proper any l’EMT posarà en marxa una nova linia que enllaçarà Porto Pi amb la UIB i el Parc Bit. Aquesta linia servirà de reforç a la linia 3 que sempre va saturada en aquest tram,anirà pel centre de Ciutat (Jaume III i les Rambles) , avingudes ,31 de desembre i anirà fins a les barriades de Es camp Redo, Cas Capiscol per anar cap a la carretera de Valldemossa (Ocimax i Carrefur) per acabar al Parc Bit passant pe la Universitat. S’estima que la seva freqüencia mitjana sigui d’uns 20 minuts tant els dies feiners com els dissabtes i diumenges.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb