El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El pont del tren.

e.p. | 28 Febrer, 2009 10:50

Ja han finalitzat les obres de reconstrucció del pont del tren. Ahir mateix vaig pujar-hi per a veure com havia quedat, la nostàlgia i els records en varen invadir, records llunyas de quan era nina, records de l'olor que feia quan plovia i estava banyat, olor a humitat, que jo de petita deia que era olor a pont... eEncara record quan vaig pujar per darrera vegada un dia abans del seu tràgic fi,,jo com la resta de ciutadans creia que el demontarian i el tornarian a montar, però es veu que era més fàcil destrossar-lo que desmontar-lo i conservar-lo. La veritat és que aquesta reconstrucció no té massa a veure amb l'original, destruit de matinada i en dissabte, encara no puc entendre el per què el varen destruir, una errada més de la pasada legislatura.

La rabieta d'en Rajoy.

e.p. | 11 Febrer, 2009 20:21

El sr. Rajoy està molt disgustat pel tema de l'investigació de la presumpta trama de corrupció de Madrid, fins aquí res que dir, és molt normal que s'hagi enfadat , ja que és un tema molt serios, però que sorti despotricant contra el jutge que instrueix el cas i contra la Fiscalia anticorrupció és molt fort. Que surti als mitjans de comunicació diguent que el seu partit pateix una persecució, si no hi hagues indicis d'aquesta corrupció (presumpta fins que el jutge determini si existeix delicte o no) , no hi hauria la suposada persecució,així que valdria més que en Rajoy no digués res i que deixas que la justicia fes la seva feina. El que hauria de fer en Rajoy es venir a les nostres Illes per comprovar de primera mà tot el que ha fet el seu partit aquí, per comprovar els robatoris als que hem estat sotmesos els ciutadans, així es convenceria que no es tracta de persecució política, ni molt menys si no de justicia, justicia amb majuscules, per què aquí desgraciadament ,si de qualque cosa anem sobrats es de casos de corrupció.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb