El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Una altre sentència del TSJIB dóna la raó als expropiats`per les autovies eivissenques.

e.p. | 29 Març, 2009 18:13

Una nova sentència del TSJIB ha deixat novament patent que les expropiacions que es varen fer durant el govern del PP es varen fer dintre de l'il·legalitat, en aquesta darrera sentència el Govern haura de pagar una idemnizació del 25% del justipreu de l'expropiació. Una vegada més es demostra quin era el vertader interès de la construcció d'aquestes autovies, que els ciutadans rebutjaren una i altre vegada sense èsser escoltats, la finalitat no era l'interès general com volian fer creure si no l'interès particular d'un important empresari i destacat ex-polític del PP, les autovies eran l'excusa perfecta per obtenir terra per fer un camp de golf. Una vegada més s'ha fet justicia a una persona honrada que va perdre ca seva i les seves terres de forma totalment il·legal i brutal, també s'ha demostrat que la plataforma antiautopista tenia raó en les seves denuncies i que no eran uns radicals exaltats si no ciutadans que veien com el Consell Insular d'Eivissa i el Govern trepitjava els seus drets i feia el que volia sense cap tràmit legal.

Projecte de llei de rehabilitació i millora dels barris.

e.p. | 09 Març, 2009 17:39

Dema dimars s'aprovarà al Parlament el projecte de llei de rehabilitació i millora dels barris dels municipis de les Illes, aquest projecte de llei crearà i mantindra uns 1.100 llocs de feina a l'any. L'inversió es farà mitjançant la coofinanciació de projectes municipals. L'objectiu d'aquest projecte de llei es millorar i rehabilitar els barris i pobles més degradats de les nostres Illes , les finalitats són promoure accions integrades per a la millora social,física, económica i ambiental dels barris, afavorir la cohesió, igualtat i benestar social dels barris, millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb