El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

ETA NO

e.p. | 30 Juliol, 2009 16:06

Mallorca ha estat l'escenari triat per cometre un vil i abobinable assessinat per part del terroristes d'ETA. Quan he vist la noticia per la televisió,he sentit ràbia e impotència i també molta tristor cap a les victimes i les seves families i com no cap als seus companys que han estat tèstigs d'un cruel assassinat. Des de aquí vull donar el condol als familiars i amics dels dos guardies civils . És indignant veure com hi ha gentusa (per emprar un calificatiu suau) que es dedica a matar i a sembrar el terror,per intentar imposar les seves idees. Però una cosa està molt clara no acabaran amb la democracia ni amb l' estat de dret i tots ells acabaran a la presó,mai aconseguiran imposar la por i el terror a la societat espanyola,mai aconseguiran que la democracia sucumbi a les bombes i als trets, per què els assassins no hi tenen cabuda a la nostra societat. ETA NO

Ca'n Pere Antoni.

e.p. | 21 Juliol, 2009 16:54

Feia catorze anys que a la platja de Ca'n Pere Antoni no ondetjava una bandera blava,la platja es trobava en un estat d'abandonament i degradació ben patent, escales rompudes ,per pujar.hi i baixar havies de fer equilibris. Era una llástima que una platja tan propera com aquesta , amb la mejestuosa estampa de la Seu que pareix vigilar la platja i el castell de Bellver al fons, estiguès abandonada a la seva sort. Ara és ben diferent i la platja conta amb les infraestructures i serveis que es mereix, (dutxes,zona de primeres cures,escales i rampes noves). Durant l'any pasat i aquest s'ha fet feina de valent per posar-la a punt per a què els ciutadans i turistes puguin gaudir d'una bona platja. (Segueix)

Formentera aposta per les bosses ecológiques.

e.p. | 16 Juliol, 2009 17:11

Formentera és la primera en tot l'estat en eliminar progresivament les tradicionals bosses de plàstic per unes d'ecológiques fetes amb fecula de patata. Aquestes bosses són totalment biodegradables i no estan fetes amb petroli ni plástic com les de tota la vida. Hem de recordar que una bossa normal tarde uns 500 anys per ser totalment destruida. Amb aquesta iniciativa juntament amb el repartiment de les tradicionals senalles es preten millorar el medi ambient i generar menys residuus contaminants.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb